начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Скъсаха ме на държавен изпит, само защото не съм с къса пола

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Скъсаха ме на държавен изпит, само защото не съм с къса

Мнениеот bgjurist » 22 Ное 2004, 17:19

Ееее, ньй-после и ти да пропишеш на български! Кога ще почерпиш за оправянето на шрифтовете? 26-ти наближава, а да се надяваме, че в "Ел Корасон" още има бяло "Бакарди"...
bgjurist
Потребител

Мнениеот Anastassia.Terzieva » 22 Ное 2004, 18:01

не съм го оправила, ;((((((
мъча се в името на правдата и за да уважа изконното право на другите да четат на майчиния си език или поне се старая повече в този дух
Аватар
Anastassia.Terzieva
Потребител

Мнениеот наблюдател » 22 Ное 2004, 23:30

Ако съм един изпитващ винаги мога да разбера дали изпитвания знае.Дори ще го оставя да препише или да ползва учебници и пак ще стане ясно,чел ли е този човек или не е.Като почне да се рови в закона за да намери някой текст или не използва специфичната терминология е ясно,че не е подготвен както трябва.
наблюдател

Мнениеот vagabon4o » 23 Ное 2004, 01:30

Хайде моля,това че с колежката сте изтеглили еднакви въпроси не означава че сте отговорили по един и същи начин,помисли за това.Ако смяташ че с къса пола ще се котираш повече ами облечи и се яви така следващия път.Успех на следващия изпит!
Аватар
vagabon4o
Младши потребител

Мнениеот Отговор » 23 Ное 2004, 13:13

Благодаря на тези които открито си признаха за това, че са били свидетели на различно отношение, базирано на разлика на половете. Може би коректноста в оценяването на студентите може да се повиши при изпитването с тестове. Намирам за изключително добър принципа на изпитване на кандидат-шофьорите. На тези тестове, ако си спомняте, има конкретно зададени въпроси с три варианта на конкретни отговори. Изпитващия след това налага правилния шаблон и така спестява време в процеса на оценяване. Мисля, че такова изпитване е възможно в правните факултети, материята не е в конфликт с този начин на оценяване знанията на студентите. Така или иначе по-лошо не може да стане. :-)
На всички останали коментари, които се опитваха да прехвърлят причините все някъде другаде, няма смисъл да отговарям. Какво можеш да кажеш на човек, който твърди, че не се е сблъсквал с различно отношение към различните полове!
Отговор

Мнениеот marinou » 23 Ное 2004, 13:27

Po-goliama glupost za izvinenie ne sam 4uvala!!!
marinou

Мнениеот w » 23 Ное 2004, 15:24

Как пък не! Защо на мъжете не им се случва някой от изпитващите да ги "набележи" и "да си иска" и по тая причина да ги скъса, защото искал пак да ги види?
w

Мнениеот Stal » 23 Ное 2004, 16:06

Взех си и трите държавни по това време м.г.Но ми е много интересно, има ли някой завършил СУ, който да твърди че в държавните изпити има и капка обективност.Само като пример ще дам че по Публично пр. ме изпитваха преподаватели от ВИПОНД!!!!
Stal

Мнениеот Възмутен » 23 Ное 2004, 16:18

Благодаря на тези които открито си признаха за това, че са били свидетели на различно отношение, базирано на разлика на половете. Може би коректноста в оценяването на студентите може да се повиши при изпитването с тестове. Намирам за изключително добър принципа на изпитване на кандидат-шофьорите. На тези тестове, ако си спомняте, има конкретно зададени въпроси с три варианта на конкретни отговори. Изпитващия след това налага правилния шаблон и така спестява време в процеса на оценяване. Мисля, че такова изпитване е възможно в правните факултети, материята не е в конфликт с този начин на оценяване знанията на студентите. Така или иначе по-лошо не може да стане. :-)
На всички останали коментари, които се опитваха да прехвърлят причините все някъде другаде, няма смисъл да отговарям. Какво можеш да кажеш на човек, който твърди, че не се е сблъсквал с различно отношение към различните полове!
Възмутен

Мнениеот Anastassia.Terzieva » 26 Ное 2004, 16:41

:-))))))))))))))))))))
пола може да оказва някакво влияние когато не знаете достатъчно, ако знаехте за отличен нито пола нито полата щяха да са от особено значение...
Аватар
Anastassia.Terzieva
Потребител

Мнениеот Младежа » 03 Дек 2004, 17:42

Абе ....щом ти се виждат та.......те под полата , какво искаш повече?:))
Младежа

Мнениеот zoroaster » 03 Дек 2004, 20:08

Колега ако искате тестове да решавате обърнете се към доцент Стойнов той прави много готини тестове :))
zoroaster

Предишна

Назад към Конкурси, изпити