- Дата и час: 24 Ное 2024, 21:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Скъсаха ме на държавен изпит, само защото не съм с къса пола
|
|
34 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Скъсаха ме на държавен изпит, само защото не съм с къса
Ееее, ньй-после и ти да пропишеш на български! Кога ще почерпиш за оправянето на шрифтовете? 26-ти наближава, а да се надяваме, че в "Ел Корасон" още има бяло "Бакарди"...
- bgjurist
- Потребител
не съм го оправила, ;((((((
мъча се в името на правдата и за да уважа изконното право на другите да четат на майчиния си език или поне се старая повече в този дух
мъча се в името на правдата и за да уважа изконното право на другите да четат на майчиния си език или поне се старая повече в този дух
-
Anastassia.Terzieva - Потребител
Ако съм един изпитващ винаги мога да разбера дали изпитвания знае.Дори ще го оставя да препише или да ползва учебници и пак ще стане ясно,чел ли е този човек или не е.Като почне да се рови в закона за да намери някой текст или не използва специфичната терминология е ясно,че не е подготвен както трябва.
- наблюдател
Хайде моля,това че с колежката сте изтеглили еднакви въпроси не означава че сте отговорили по един и същи начин,помисли за това.Ако смяташ че с къса пола ще се котираш повече ами облечи и се яви така следващия път.Успех на следващия изпит!
-
vagabon4o - Младши потребител
Bravo, Vagabont4o, bravo!!! HA-ha-ha....
- ====
Благодаря на тези които открито си признаха за това, че са били свидетели на различно отношение, базирано на разлика на половете. Може би коректноста в оценяването на студентите може да се повиши при изпитването с тестове. Намирам за изключително добър принципа на изпитване на кандидат-шофьорите. На тези тестове, ако си спомняте, има конкретно зададени въпроси с три варианта на конкретни отговори. Изпитващия след това налага правилния шаблон и така спестява време в процеса на оценяване. Мисля, че такова изпитване е възможно в правните факултети, материята не е в конфликт с този начин на оценяване знанията на студентите. Така или иначе по-лошо не може да стане. :-)
На всички останали коментари, които се опитваха да прехвърлят причините все някъде другаде, няма смисъл да отговарям. Какво можеш да кажеш на човек, който твърди, че не се е сблъсквал с различно отношение към различните полове!
На всички останали коментари, които се опитваха да прехвърлят причините все някъде другаде, няма смисъл да отговарям. Какво можеш да кажеш на човек, който твърди, че не се е сблъсквал с различно отношение към различните полове!
- Отговор
Po-goliama glupost za izvinenie ne sam 4uvala!!!
- marinou
Как пък не! Защо на мъжете не им се случва някой от изпитващите да ги "набележи" и "да си иска" и по тая причина да ги скъса, защото искал пак да ги види?
- w
Взех си и трите държавни по това време м.г.Но ми е много интересно, има ли някой завършил СУ, който да твърди че в държавните изпити има и капка обективност.Само като пример ще дам че по Публично пр. ме изпитваха преподаватели от ВИПОНД!!!!
- Stal
Благодаря на тези които открито си признаха за това, че са били свидетели на различно отношение, базирано на разлика на половете. Може би коректноста в оценяването на студентите може да се повиши при изпитването с тестове. Намирам за изключително добър принципа на изпитване на кандидат-шофьорите. На тези тестове, ако си спомняте, има конкретно зададени въпроси с три варианта на конкретни отговори. Изпитващия след това налага правилния шаблон и така спестява време в процеса на оценяване. Мисля, че такова изпитване е възможно в правните факултети, материята не е в конфликт с този начин на оценяване знанията на студентите. Така или иначе по-лошо не може да стане. :-)
- Възмутен
:-))))))))))))))))))))
пола може да оказва някакво влияние когато не знаете достатъчно, ако знаехте за отличен нито пола нито полата щяха да са от особено значение...
пола може да оказва някакво влияние когато не знаете достатъчно, ако знаехте за отличен нито пола нито полата щяха да са от особено значение...
-
Anastassia.Terzieva - Потребител
Абе ....щом ти се виждат та.......те под полата , какво искаш повече?:))
- Младежа
Колега ако искате тестове да решавате обърнете се към доцент Стойнов той прави много готини тестове :))
- zoroaster
34 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|