начало

Дългият парламентарен опит пратил Десислава Атанасова във Венецианската комисия Дългият парламентарен опит пратил Десислава Атанасова във Венецианската комисия

съсед ,който си позволява денонощно да пуска музика

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съсед ,който си позволява денонощно да пуска музика

Мнениеот tintin » 08 Фев 2007, 13:17

Здравейте,
Искам да попитам, какво мога да направя срещу съсед ,който си позволява денонощно да пуска музика,вика и се държи като , ненормален. Предварително благодаря. :cry:
tintin
Нов потребител

Мнениеот _rumen » 08 Фев 2007, 14:02

За съжаление, на този въпрос няма задоволителен отговор
Преди няколко години след като тийнеджър-съсед отдолу в малките часове озвучаваше улицата така, че се чуваше на стотици метри, не издържах и отидох до близкия полицейски участък.
Полицаите си свършиха работата и прекратиха вакханалията.

След два дни резервоарът на колата ми беше разбит и бензинът източен. След като си купих нова ключалка случаят се повтори. Такова нещо не беше ми се случвало никога преди, а и след това (след като известно време си крих колата там където съседът не би я намерил) - връзката с горното събитие е очевидна, макар и недоказуема.

Та - единственото което мога да кажа е - ако съседът ви е говедо(дано да не е) и не успеете да се разберете с добро, то просто няма добър изход, простите хора са злобни и отмъстителни...
_rumen
Младши потребител

Мнениеот ares » 08 Фев 2007, 14:33

Един хубав и поучителен пердах е незаменим в подобни ситуации.
Съзнавам, че съвета ми е далеч от представата за юридически, но определено върши работа-Ето кратък пример от времето на съпротивата:
Преди време като млад и "надежден" следовател бях командирован на КК "Зл.пясъци" . Съседите ми в хотела бяха трима немски неонацисти, които се прибираха пияни, пееха неспирно и вдъхновено на мелодичния си език и си правеха фашистките ритуали, както и всичко онова, което вършат неонацистите, когато са на почивка. След като 2 вечери ги изтърпях, на третата нахлух при тях и ги изкарах с шутове от хотела, пред ужасения поглед на администрацията.Обадих се да дойде, да ги прибере патрулка и ги оставих да спят в клетката на Районното. А аз се прибрах и се отдадох на заслужен, спокоен и здравословен сън.
На сутринта без да ми мигне окото ги излъгах, че мисля да им оБразувам дело за хулигнство, макар ,че за случая трябваше да съвместя функциите на тъжител и разследващ /но те не го знаеха, нито пък имаше кой да им го обясни/. След това ги освободих.
До края на командриовката ми в съседната стая цареше неестествена призрачна тишина, а нахаканите и вечно пияни нацисти се превърнаха в учтиви и акуратни турсти, кротки и мили като агънца.
Е аз имах малко проблеми, защото от хотела се оплакали на шефовете ми, но удоволствието си струваше )))
ares
Младши потребител

Мнениеот tintin » 08 Фев 2007, 18:29

Първо искам да се извиня за това че съм пуснала 2 теми без да искам :oops:

Много благодаря,за отговорите/ включително и от другата тема/, дадоха ми някои идеи и със сигурност ще гледам да направя нещо.По принцип не съм привърженичка на насилието и силно се надявам нещата да се оправят в рамките на допустимото.НО ако се стигне до там си мисля че, все пак той може да ме съди за нанесен побой. И тогава какво правим аз си изкарвам ЯДА на него за това че той е ""ГОЛЯМО ГОВЕДО" И мен ще ме изкарат виновна затова че,той ми къса нервите :( незнам поне така си мисля.

_ rumen съжалявам ,че така се е получило при вас надявам се нещата вече да са се оправили.Много е лошо когато хората мислят само за себе си,и че никой друг не съществува на тази земя.
tintin
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ