начало

Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров

съсед ,който си позволява денонощно да пуска музика

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съсед ,който си позволява денонощно да пуска музика

Мнениеот tintin » 08 Фев 2007, 13:17

Здравейте,
Искам да попитам, какво мога да направя срещу съсед ,който си позволява денонощно да пуска музика,вика и се държи като , ненормален. Предварително благодаря. :cry:
tintin
Нов потребител

Мнениеот _rumen » 08 Фев 2007, 14:02

За съжаление, на този въпрос няма задоволителен отговор
Преди няколко години след като тийнеджър-съсед отдолу в малките часове озвучаваше улицата така, че се чуваше на стотици метри, не издържах и отидох до близкия полицейски участък.
Полицаите си свършиха работата и прекратиха вакханалията.

След два дни резервоарът на колата ми беше разбит и бензинът източен. След като си купих нова ключалка случаят се повтори. Такова нещо не беше ми се случвало никога преди, а и след това (след като известно време си крих колата там където съседът не би я намерил) - връзката с горното събитие е очевидна, макар и недоказуема.

Та - единственото което мога да кажа е - ако съседът ви е говедо(дано да не е) и не успеете да се разберете с добро, то просто няма добър изход, простите хора са злобни и отмъстителни...
_rumen
Младши потребител

Мнениеот ares » 08 Фев 2007, 14:33

Един хубав и поучителен пердах е незаменим в подобни ситуации.
Съзнавам, че съвета ми е далеч от представата за юридически, но определено върши работа-Ето кратък пример от времето на съпротивата:
Преди време като млад и "надежден" следовател бях командирован на КК "Зл.пясъци" . Съседите ми в хотела бяха трима немски неонацисти, които се прибираха пияни, пееха неспирно и вдъхновено на мелодичния си език и си правеха фашистките ритуали, както и всичко онова, което вършат неонацистите, когато са на почивка. След като 2 вечери ги изтърпях, на третата нахлух при тях и ги изкарах с шутове от хотела, пред ужасения поглед на администрацията.Обадих се да дойде, да ги прибере патрулка и ги оставих да спят в клетката на Районното. А аз се прибрах и се отдадох на заслужен, спокоен и здравословен сън.
На сутринта без да ми мигне окото ги излъгах, че мисля да им оБразувам дело за хулигнство, макар ,че за случая трябваше да съвместя функциите на тъжител и разследващ /но те не го знаеха, нито пък имаше кой да им го обясни/. След това ги освободих.
До края на командриовката ми в съседната стая цареше неестествена призрачна тишина, а нахаканите и вечно пияни нацисти се превърнаха в учтиви и акуратни турсти, кротки и мили като агънца.
Е аз имах малко проблеми, защото от хотела се оплакали на шефовете ми, но удоволствието си струваше )))
ares
Младши потребител

Мнениеот tintin » 08 Фев 2007, 18:29

Първо искам да се извиня за това че съм пуснала 2 теми без да искам :oops:

Много благодаря,за отговорите/ включително и от другата тема/, дадоха ми някои идеи и със сигурност ще гледам да направя нещо.По принцип не съм привърженичка на насилието и силно се надявам нещата да се оправят в рамките на допустимото.НО ако се стигне до там си мисля че, все пак той може да ме съди за нанесен побой. И тогава какво правим аз си изкарвам ЯДА на него за това че той е ""ГОЛЯМО ГОВЕДО" И мен ще ме изкарат виновна затова че,той ми къса нервите :( незнам поне така си мисля.

_ rumen съжалявам ,че така се е получило при вас надявам се нещата вече да са се оправили.Много е лошо когато хората мислят само за себе си,и че никой друг не съществува на тази земя.
tintin
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ