начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

лични отношения

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

лични отношения

Мнениеот pravist92 » 25 Сеп 2018, 16:56

Здравейте , искам да попитам : по кой член от СК, бабата и дядото на който са предоставени лични отношения с внука им, могат да поискат изменение на тези отношения. Аз си мисля , че е по чл. 59 ал 9 от СК, но все пак да попитам по опитните колеги.
pravist92
Младши потребител

Re: лични отношения

Мнениеот katerinakuch » 21 Мар 2020, 17:42

Да, точно така.
katerinakuch
Активен потребител

Re: лични отношения

Мнениеот doondie » 21 Мар 2020, 20:17

Темата е отпреди година и половина. Не мисля, че питащия вече го интересува. Освен ако идеята не е отговорът да послужи на някого другиго, но силно се съмнявам, при все че питащият вече го е знаел.
'The best way to predict the future is to invent it!'
Аватар
doondie
Потребител

Назад към Общи дискусии