Здравейте,
Бих искала малко помощ от компетентни хора като Вас тук. Ще се радвам много да я получа...
Договорът ни с Глобул изтичаше на 07.10.2011, но беше подновен автоматично. Пуснах предизвестие на 13 септември за прекратяването му, но се оказа, че съм закъсняла с една седмица, тъй като съпругът ми не беше сигурен на коя точно дата го е подписал. Аз съм негов пълномощник и ми се налага да се занимавам с тези неща...
Та, въпросът ми е дали мога да се възползвам от новите промени в ЗЕС. Чух в коментарите по телевизията, че вече ще е възможно прекратяване точно с едномесечно предизвестие при вече изтекъл договор.
Ще Ви бъда благодарна, ако помогнете!
Желая Ви весели празници и една много успешна Нова Година!
Златина Ангелова
- Дата и час: 14 Мар 2025, 14:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да се оттърва от авт. подновен договор с Глобул???
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Как да се оттърва от авт. подновен договор с Глобул???
Последна промяна zlatina_a на 29 Дек 2011, 12:58, променена общо 1 път
- zlatina_a
- Нов потребител
Re: Автоматично подновен договор с мобилен оператор
Явно и този начин да ни доят още не е отпаднал.
- disident
- Потребител
zlatina_a написа:Та, въпросът ми е дали мога да се възползвам от новите промени в ЗЕС. Чух в коментарите по телевизията, че вече ще е възможно прекратяване точно с едномесечно предизвестие при вече изтекъл договор.
С риск от 1% грешка в мнението ми.....
Те по телевизиите много неща казват, и много хубаво "съветват" хората понякога. Новите промени в ЗЕС.... да, така е, ама тези промени трябва да влязат в сила. Ако не се лъжа на преди около седмица законът мина на второ четене в парламента. Докато излезе в Държавен вестник...... тоест, към днешна дата "правилата на играта не са променени".
Надявам се не съм влязъл в 1% шанс да кажа глупост

Не съм адвокат, a любител на правото !
- nikiboy
- Потребител
Няма никаква грешка, наясно съм, че промените няма да бъдат обнародвани в ДВ още утре.
Исках да зная дали мога да го прекратя с 1-мес предизвестие или трябва да чакам още почти 2 дълги ш..... години, за мен няма значение кога, така или иначе сме прецакани...

Исках да зная дали мога да го прекратя с 1-мес предизвестие или трябва да чакам още почти 2 дълги ш..... години, за мен няма значение кога, така или иначе сме прецакани...
- zlatina_a
- Нов потребител
Re: Как да се оттърва от авт. подновен договор с Глобул???
Хайде, МОЛЯ ВИ, не може да няма някой, който да знае как ще се тълкуват точно тези поправки в Закона... можем ли да се възползваме от промените...МОЛЯ 

- zlatina_a
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|