Здравейте,
бих помолил за предложение/насока за книга - Коментар на ЗОП , както на целия закон, така и на новите промени, не намирам нещо което да ме грабне като съдържание . Моля ако някой има добри впечатления от някое пълно и добре обработено издание на тази тема, да сподели.
Благодаря и приятен ден
- Дата и час: 23 Ное 2024, 16:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЗОП - Коментар
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ЗОП - Коментар
Здравейте,
Ще си позволя да ви препоръчам следните книги: 1/ "Актуални въпроси на обществените поръчки", колектив: Методи Марков, Елена Димова, изд. Труд и право, 2010; 2/ "Новите положения в ЗОП", колектив Методи Марков, Милана Кривачка, Елена Димова, Златина Лилян, изд. Труд и право, 2008.
Тези книжлета използват колегите в дирекцията + практиката.
Приятен ден!
Ще си позволя да ви препоръчам следните книги: 1/ "Актуални въпроси на обществените поръчки", колектив: Методи Марков, Елена Димова, изд. Труд и право, 2010; 2/ "Новите положения в ЗОП", колектив Методи Марков, Милана Кривачка, Елена Димова, Златина Лилян, изд. Труд и право, 2008.
Приятен ден!
-
doxa - Потребител
аха, супер, благодаря, нооо не е ли малко стар, 2010 г.
аз гледах тази http://www.book.store.bg/p28022/novite- ... ychki.html
но като начинаещ търсех и базисен коментар на ЗОП
аз гледах тази http://www.book.store.bg/p28022/novite- ... ychki.html
но като начинаещ търсех и базисен коментар на ЗОП
- svenkel
- Младши потребител
doxa написа:Здравейте,
Приятен ден!
За коя дирекция става дума ако не е тайна ?
- svenkel
- Младши потребител
Здравейте,
Колега, като имате актуален нормативен акт (мисля, че последната промяна е от 15.06.2011 г.), считам, че и тези книги ще ви свършат работа. А относно дирекцията, е "Нормативно обслужване" в община. Но мисля, че и от отдел "Концесии и обществени поръчки" също прелистват тези писания. Не уточнихте, обаче, за какво иде реч
Колега, като имате актуален нормативен акт (мисля, че последната промяна е от 15.06.2011 г.), считам, че и тези книги ще ви свършат работа. А относно дирекцията, е "Нормативно обслужване" в община. Но мисля, че и от отдел "Концесии и обществени поръчки" също прелистват тези писания. Не уточнихте, обаче, за какво иде реч
-
doxa - Потребител
Аха
аз съм студент по Право на стаж в администрацията и се занимаваме по програма РЧР и ме интересува за лична инф. да се запозная с ЗОП и за това ми е Коментара на закона
аз съм студент по Право на стаж в администрацията и се занимаваме по програма РЧР и ме интересува за лична инф. да се запозная с ЗОП и за това ми е Коментара на закона
- svenkel
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|