- Дата и час: 23 Ное 2024, 18:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Докторантура право
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Докторантура право
Спешно тьрся помощ при изготвянето на докторска работа. Запитването е сериозно и добре платено.
- annabella
- Нов потребител
Re: Докторантура право
На каква тема - от чисто любопитство - не че имам капацитет.
- ivan_lawyer3
- Потребител
Пуснете си темата/тематиката/ и гледайте какво ще става!
Не ви знам каква докторантура ще защитите , обаче което пък ще прочетете тук като идеи и обосновки откъм теория и практика няма го забравите докато сте жива....
Като се добави и че ще е почерпка от скука в жегите-хептен сте на сметка
Не ви знам каква докторантура ще защитите , обаче което пък ще прочетете тук като идеи и обосновки откъм теория и практика няма го забравите докато сте жива....
Като се добави и че ще е почерпка от скука в жегите-хептен сте на сметка
- miriam
- Потребител
Боже ... до къде я докарахме ... а каква беше ...
... щом и докторантите ни си "пишат" докторантурите с "помощ" ... и то от лекса ... нямам думи просто ... мъка ... мъка ...
... щом и докторантите ни си "пишат" докторантурите с "помощ" ... и то от лекса ... нямам думи просто ... мъка ... мъка ...
- inspectora
- Активен потребител
Ало питащия , ако си приет редовно или задочно за докторантура по право нали знаеш имаш косултант , ако си на свободна нали знаеш трябва да си представил 2/3 от труда и пак си с консултант ... та образ неземен каква докторантура ,кви 5 лева
- donna
- Старши потребител
Боже ... до къде я докарахме ... а каква беше ...
Доста и от книгите на доценти и професори се приближават на 99% отписаните на английски език. Изобщо си е доста трудно да откриеш топлата вода. Както и законите се доближават доста (хармонизирани с европейските ). Мисля че е добре направо да препишат напр. Германския НК и само да сложат + 5г за всяко престъпление
If you are good at something, never do it for free.
- voltron
- Потребител
Анабела, включете си личните съобщения.
- v7777
- Младши потребител
Анабел, остави ги тези надувки! Ако все още имаш нужда от помощ аз съм готова да ти помогна.
- matinee
- Нов потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|