начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

kade se obqvqvat konkyrsite za doznateli?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

kade se obqvqvat konkyrsite za doznateli?

Мнениеот fantagiro » 08 Яну 2006, 15:30

zdraveite!bixte li mi kazali,kade moga da namerq informaciq za konkyrs za doznateli?kade se obqvqvat?Ot dosta vreme se opitvam da razbera,no bez rezyltat.Blagodarq predvaritelno.
fantagiro

Мнениеот Гост » 08 Яну 2006, 21:52

Здравейте,трябва да отидете в съответното РДВР в отдел"Човешки
ресурси" и там да попитате.Другият начин е да обиколите РПУ-тата.Може да научите случайно от интернет.Аз научих случайно от познат,че търсят дознател на едно място .Има много свободни работни места,но в градове като Благоевград,Кюстендил и други по-малки,за
които няма голям наплив.Дали ще ви дадат информация просто така е
друг въпрос.Аз ходих един път да питам за конкурс и ми казаха,че скоро няма да има такъв,а се оказа,че има 15 бройки.Виждала съм обява и в едно бюро по труда.Не искам да ви разочаровам,но на мен ми се струва,че е много по-лесно и бързо да започнеш работа в съдебната система ако спечелиш конкурс,отколкото да издържиш цялата процедура за назначаване в МВР.Трябва да имате много здрави нерви,да се заредите с търпение и да чакате.
Гост

Назад към Взаимопомощ