- Дата и час: 04 Фев 2025, 19:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Смяна на регистрационните табели до 31.03.2006г.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на регистрационните табели до 31.03.2006г.
Знаете ли дали ако си направиш преди смяната ГО, тя ще важи и след това?
- фф
- Гост
талон на колата?
номерата ми са от новите,но талона на колата ми е от старите, тези - сивите,които се рагъват като книга. Трябва ли да си сменям талона на колата след като номерата ми са от новите?
- гост
Anonymous написа:Я не се излагайте .Съвсем спокойно си направете ГО, тя ще си важи и след това .И кой ви каза малоумни твари , че ще ви променят самите номера на колите ?Сменя се регистрационната табела като външен вид , не се сменя номера.
абе това не ме интересува бе,мишок.кажете за талона ми
- гост
благодаря
Barbi написа:Не, не трябва.
В случай, че сменяте номерата на автомобила задължително и талона ще ви сменят.
Но задължение за смяна само на талоните на колата при положение, че си имаш номерата със знаменцето, липсва.
благодаря Барби ! :-*
- гост
- Гост
- Гост
otg.
Ами по простата причина, че талонът ти удостоверява, че ти си собственик,а не е необходимо представянето на самата кола в КАТ!
- harmaiani
Re: Смяна на регистрационните табели до 31.03.2006г.
фф написа:Знаете ли дали ако си направиш преди смяната ГО, тя ще важи и след това?
Да, ГО важи и след това. Само отиваш при застрахователя да ти добавят в оригиналната полица новия номер и да ти снимат новия талон /поне така правят в ДЗИ/. А иначе колата винаги може да се индивидуализира по рами, номера и т.н. Но за да не ти се заяждат КАТ-аджийте по пътя, след смяната на номера иди и до застрахователя
- гост
Колеги, ами само това са изменеията в Наредбата:
НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА НАРЕДБА № I-45 ОТ 2000 Г. ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА, ОТЧЕТА, ПУСКАНЕТО В ДВИЖЕНИЕ И СПИРАНЕТО ОТ ДВИЖЕНИЕ НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА И НА РЕМАРКЕТА, ТЕГЛЕНИ ОТ ТЯХ (ДВ, БР. 31 ОТ 2000 Г.)
ИЗДАДЕНА ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ В сила от 03.01.2006 г.
Обн. ДВ. бр.1 от 3 Януари 2006г.
§ 1. В § 3 от преходните и заключителните разпоредби се правят следните изменения:
1. В ал. 1 думите "31.ХII.2006 г." се заменят с "31.III.2006 г.".
2. В ал. 2, т. 5 думите "края на 2006 г." се заменят с "31.III.2006 г.".
3. В ал. 3 думите "1.I.2007 г." се заменят с "1.IV.2006 г.".
Видно сроковете са променени.Чели сте я.
НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА НАРЕДБА № I-45 ОТ 2000 Г. ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА, ОТЧЕТА, ПУСКАНЕТО В ДВИЖЕНИЕ И СПИРАНЕТО ОТ ДВИЖЕНИЕ НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА И НА РЕМАРКЕТА, ТЕГЛЕНИ ОТ ТЯХ (ДВ, БР. 31 ОТ 2000 Г.)
ИЗДАДЕНА ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ В сила от 03.01.2006 г.
Обн. ДВ. бр.1 от 3 Януари 2006г.
§ 1. В § 3 от преходните и заключителните разпоредби се правят следните изменения:
1. В ал. 1 думите "31.ХII.2006 г." се заменят с "31.III.2006 г.".
2. В ал. 2, т. 5 думите "края на 2006 г." се заменят с "31.III.2006 г.".
3. В ал. 3 думите "1.I.2007 г." се заменят с "1.IV.2006 г.".
Видно сроковете са променени.Чели сте я.
- Barbi
И кой те излъга, че ГО може да се прави за 3 мес.?! Мноо тъпи парчета има на тая земя, бе!
А бе господинин Никои си, иди си продавай зелето на женския пазар и не се включваи с тъпи мнения. Ако си забелязал тук не е зеленчукова борса, а юридически форум. Един съвет везплатен.Иди пред огледалото почесисе по главата и ми кажи тая маймуна пред теб харесвалити?
А бе господинин Никои си, иди си продавай зелето на женския пазар и не се включваи с тъпи мнения. Ако си забелязал тук не е зеленчукова борса, а юридически форум. Един съвет везплатен.Иди пред огледалото почесисе по главата и ми кажи тая маймуна пред теб харесвалити?
- николай
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|