- Дата и час: 04 Фев 2025, 19:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРАНЕ НА ПАРИ?!?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
19 мнения
• Страница 1 от 1
ПРАНЕ НА ПАРИ?!?
Уважаеми юристи, може ли някой да ми даде адреси на институции, които да сезирам с факти и доказателства за ПРАНЕ НА ПАРИ И ДОХОДИ ОТ ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ????
Сезирах районна прокуратура , но от там ми отговориха , че при извършена проверка няма данни за престъпление.
Всичко е очевадно!!!
Сезирах районна прокуратура , но от там ми отговориха , че при извършена проверка няма данни за престъпление.
Всичко е очевадно!!!
- OTVRATEN OT MUTRITE
Ще пусна нова жалба!!!Това е ясно.
Трябва ли на всичките екземпляри до отделните институции да пиша "копие до:"???
Ако някои твърдения не се докажат, т.е. няма доказателства/покрият си следите/ може ли да ме съдят, че съм вменил на този господин престъпления , които не е извършил.Ясно е, че не може да се докаже произхода на парите и фирмата му не е регистрирана по ДДС въпреки вложеното в "честния бизнес" около 1 200 000 лв. за по малко от 3/три/ години.
Дали да не попитам и данъчните???
Трябва ли на всичките екземпляри до отделните институции да пиша "копие до:"???
Ако някои твърдения не се докажат, т.е. няма доказателства/покрият си следите/ може ли да ме съдят, че съм вменил на този господин престъпления , които не е извършил.Ясно е, че не може да се докаже произхода на парите и фирмата му не е регистрирана по ДДС въпреки вложеното в "честния бизнес" около 1 200 000 лв. за по малко от 3/три/ години.
Дали да не попитам и данъчните???
- OTVRATEN OT MUTRITE
За съжаление, могат да Ви съдят за набедяване. Друг е въпроса, ако прокуратулата Ви конституира по делото като "свидетел със скрита самоличност", който институт все още не е ефективен.
- dinev
- Потребител
- Гост
- otvoren
пране на пари
Удачно е да сезирате:1) Агенция за финансово разузнаване - линк от страницата на министерство на финансите; 2) Комисията по чл. 12 от Закона за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност.
- 234
pi4 написа:БЯГАЙ БЪРЗО ПРИ ВАНЯ АХЧИЕВА.
Не е Ваня а Валя!!!НО това няма значение.Тя се занимава с човешки драми.Това е по-заплетено-корупция, пране на пари, недобросъвестна бюрокрация и т. н..Малко журналисти буха дръзнали да се занимават с това, защото е много тичане, разправии и страххххх!!!!!
- Гост
- pi4
- OTVRATEN OT MUTRITE
за съжалиние излиза,че наистина по-голяма помощ биха могли да окажат медиите като за начало-колкото да се даде публичност.
публичност му е майката-не бива да се мълчи
- sex
- Младши потребител
sex написа:за съжалиние излиза,че наистина по-голяма помощ биха могли да окажат медиите като за начало-колкото да се даде публичност.
Ако се даде публичност, "перача" ще има възможност да реагира и да прикрие следите или да прехвърли имуществото и бизнеса си на трети лица!!!
Разбра ли потрбителю "SEX" ???
- OTVRATEN OT MUTRITE
OTVRATEN OT MUTRITE написа:sex написа:за съжалиние излиза,че наистина по-голяма помощ биха могли да окажат медиите като за начало-колкото да се даде публичност.
Ако се даде публичност, "перача" ще има възможност да реагира и да прикрие следите или да прехвърли имуществото и бизнеса си на трети лица!!!
Разбра ли потрбителю "SEX" ???
Е как ще го направи от затвора,където е пратен след като всички са разбрали,че е бандит?Ходорковски как си прехвърли бизнеса-а-от Сибир нали-всичко му го опапа държавата-национализация до дупка!!!
- Гост
19 мнения
• Страница 1 от 1
|
|