начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov Trifo

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov Trifo

Мнениеот Гост » 08 Ное 2005, 14:03

Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov Trifonov: 6610184084
Гост

Мнениеот Гост » 08 Ное 2005, 14:06

Това си е чисто нарушение на ЗЗЛД! Призовавам модераторите да изтрият темата, макар че не мога да понасям лицето Трифонов!!!
Гост

Към авторчето

Мнениеот Митко Любопитко » 08 Ное 2005, 14:15

Пич, интересува ме ЕГН-то на баба ти. Що не ни го кажеш, а пък след това се разкарай от форума. АЛОООООООООО, МОДЕРАТОРА! Обърни се на другата страна, че много хъркаш!
Митко Любопитко

Re: Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov T

Мнениеот Гост » 08 Ное 2005, 14:48

Anonymous написа:Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov Trifonov: 6610184084

Да ти имам интересите :) Мнооооого е важно ЕГН-то на Слави :lol:
Гост

Re: Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov T

Мнениеот папарачка » 08 Ное 2005, 23:28

Anonymous написа:Nqkoi ako se interesuva ot EGN-to na Stanislav Todorov Trifonov: 6610184084

Извинете, за какъв дявол ни е ЕГН на Слави Трифонов? Че е стар, стар е, че е грозен, грозен е, че е грубиян и това не е под въпрос, но че успява да грабне вниманието дори и на тия, като мен, дето не го понасят, шапка му свалям. Та какво ме боли за това ЕГН? АКо искате, ето и мойто 0101010101
папарачка

Назад към Взаимопомощ