- Дата и час: 04 Фев 2025, 13:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
заведение - кои са всички необходими документи?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
заведение - кои са всички необходими документи?
Здравейте, ще се радвам ако някой ме информира за последните изисквания които се искат за да е законно дадено заведение. Т.е. ХЕИ, пожарна, актуалност на документите и т.н.
- funner
Re: заведение - кои са всички необходими документи?
funner написа:Здравейте, ще се радвам ако някой ме информира за последните изисквания които се искат за да е законно дадено заведение. Т.е. ХЕИ, пожарна, актуалност на документите и т.н.
- neznaiko
Всичко, което казва знаещ е вярно и искам само да допълня.
след като се подаде заявлението за регистрация, в което се описва целия асортимент, който искащ да продаваш. ХЕИ идват на проверка да установят дали заведението отговаря на изискванията за продажба на описания асортимент.Ако не отговаря ти правят предписание, соето ако не изпълниш няма да ти бъде издадено удостоверение. Пример: да разшириш кухнята. Прочети Закона за храните и Наредба за съхранение на яйца, месо и т.н. Ако имаш система за самоконтрол изпълни всичко записано в него. Успех!
след като се подаде заявлението за регистрация, в което се описва целия асортимент, който искащ да продаваш. ХЕИ идват на проверка да установят дали заведението отговаря на изискванията за продажба на описания асортимент.Ако не отговаря ти правят предписание, соето ако не изпълниш няма да ти бъде издадено удостоверение. Пример: да разшириш кухнята. Прочети Закона за храните и Наредба за съхранение на яйца, месо и т.н. Ако имаш система за самоконтрол изпълни всичко записано в него. Успех!
- Гост
какво ще рече система за самоконтрол?
Съжалявам ако въпроса е глупав, но на мен ми звучи като някакъв определен термин...
- funner
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 68 госта