- Дата и час: 11 Фев 2025, 01:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изминаха 2 месеца откакто фотоапарата ми е в сервиза!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Изминаха 2 месеца откакто фотоапарата ми е в сервиза!
Здравейте:)Фотоапарата ми е на сервиз от два месеца.На гаранцията ми пише,че стоката която е дадена за поправка,при каквито и да е условия,трябва да бъде готова до 45 дена,но не се споменава какво трябва да се предприеме след като този срок е изтекъл.Попитах служителите в сервиза,а те ми казват,че нищо не се прави и че скоро фотоапарата ми ще е готов (това го казват от един месец).Какво мога да направя?
- pav_in
- Нов потребител
Re: Изминаха 2 месеца откакто фотоапарата ми е в сервиза!
KAKVO DA NEPRAVITE LI ? AMI VECHER KATO SE STAMNI VZIMATE EDIN PO GOLIAM KAMAK I GO ZAPRASHTATE SAS VSICHKA SILA KAM PROZORECA NA SERVIZA !!! SHTE SE RAZTOVARITE PSIHICHESKI I NAY VAGNOTO SHTE BADETE ODVOLETVOREN/NA/ MORALNO. O.K.pav_in написа:Здравейте:)Фотоапарата ми е на сервиз от два месеца.На гаранцията ми пише,че стоката която е дадена за поправка,при каквито и да е условия,трябва да бъде готова до 45 дена,но не се споменава какво трябва да се предприеме след като този срок е изтекъл.Попитах служителите в сервиза,а те ми казват,че нищо не се прави и че скоро фотоапарата ми ще е готов (това го казват от един месец).Какво мога да направя?
- Гост
Няма ли друг законен начин по който мога да ги притисна?Варианта с камъка съм го обмислял няколко пъти,но смятам да прибегна до него след още месец изчакване.
- pav_in
- Нов потребител
Как е мейла на комисията за защита на потребителя?Документът който имам е една бележка в която пише,че стоката е дадена за поправка на 12.09.2005г. има печат на сервиза на нея.
- pav_in
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|