начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

конкурс за дознатели

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот Гост » 27 Окт 2005, 13:18

тези конкурси къде ги обявяват? Има ли предварително обявени срокове за подаване на документите или ги събират извесно време и после насрочват дата?
Гост

Мнениеот Гост » 27 Окт 2005, 13:26

Дознател написа:Щом някой смято че е лесно да си дознател,нека първо поработи пък тогава да коментира,за правната култура на дознателите!!!!!!!!! :!: :!:

Защото съм работил и работя, затова коментирам. Като следовател-по преобразуваните дознания. А вече като прокурор, засъжаление-също потакива. Изискванията трябва да са сериозни, цензът-задължителен, подборът.внимателен. Що е кражба всеки знае. как се разследва, обаче, май не. А за по-сложните неща да не говорим.
Гост

Мнениеот Гост » 28 Окт 2005, 10:56

не си давайте зор колеги, назначените са вече ясни:)))))))
Гост

конкурс за дознатели

Мнениеот гост » 28 Окт 2005, 19:22

Дали?
гост

конкурс за дознатели

Мнениеот гост » 28 Окт 2005, 19:24

Но, в такъв случай защото ще си правят труда от МВР, да ни уведомяват за предстоящият юридически тест?
гост

Мнениеот Гост » 30 Окт 2005, 17:39

Някой ще сподели ли как е минал днес изпита
Гост

изпит за дознатели

Мнениеот dess » 30 Окт 2005, 18:10

Изпита за гр. Варна е утре 31.10/10.15 часа. Днес в кой град се е провел такъв?
dess

Мнениеот Гост » 30 Окт 2005, 18:17

някой беше споменал че днес ще има във Варна, но явно е грешка
Гост

изпит за дознатели

Мнениеот Гост 2 » 30 Окт 2005, 18:40

Колеги, с колко грешни отговора пускат до устната част на изпита, знае ли някой?
Гост 2

Мнениеот Гост » 30 Окт 2005, 19:08

С 30 верни отговора от 40 въпроса, но за да минеш и устния от колеги чух че трябва да имаш над 35 верни на писмения.
Гост

Мнениеот Гост » 30 Окт 2005, 20:42

ех колеги, нали знаете , че и да минете устния никой не ви гарантира , че сте го взели
резултатите се чакат доста и ако не ви се обадят никой не ви обяснява защо
Гост

конкурс за дознатели

Мнениеот гост 2 » 30 Окт 2005, 21:21

Да, това и аз го знам от личен опит. За съжаление в системата на МВР е явно така.
гост 2

Мнениеот гост Х » 31 Окт 2005, 10:08

Аз преминах през всички нива, тестове, психо и т.н. И стигнах до големите комисии, на които ти задават въпроси от рода на: Коя ти беше класната ръководителка в гимназията Х?... За съжаление, ако нямате човек зад гърба си, който да е 100 процента зад вас, случайно няма да влезете :( В тази система няма нищо случайно. И ако стигнете до края на комисиите съвсем случайно - пак няма да получите назначение... Това е бг действителността :?
гост Х

Мнениеот адвокат » 31 Окт 2005, 10:18

Колега Дознател не приемай толкова навътре критиките към Вас, защото са единици тези дознатели, които си знаят и вършат работата, а останалата част над 98 % са просто връзкари и нищо не разбират и се правят само на велики.
адвокат

Мнениеот Гост » 31 Окт 2005, 10:32

Факт безспорен. И на цялата хубост и явна неграмотност, са и с претенции.
Гост

Мнениеот препатила » 31 Окт 2005, 13:21

Въобще не си давайте зор. Аз се явих преди година и половина 8 жени и 6 мъже. На устния заявиха, че сме държали достатъчно брой изпити и той е само да се види нагласата за работа и да се изчистят някои въпроси от писмения. Пред мен влезе мъж и след 5 мин. излезе - къде е работил, защо иска да работи в МВР и т.н. След него бях аз - първа реплика браво имате много добри знания в наказателния процес не сте допуснали нито една грешка, в наказателното право две - една всички сме я допуснали, другата я изяснихме. Последва 40 минути изпитване, включително и въпроси по които може да се прави аспирантура, защото теорията по тях е на различно мнение. Бях изключително добре подготвена. сега загубих интерес и не бих се подложила повторно на такова унижение. Бяха одобрени 6-те мъже и 1 жена, която е техен оперативен работник.
препатила

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 11:14

Някой няма ли да сподели впечатления от вчера?
Гост

Мнениеот itd » 01 Ное 2005, 12:22

за дознатели триабва да си минал и изпита за правоспособност, нали?А каде то4но се провериава за конкурсите?Благодаря!
itd

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 12:24

Ами теста беше сравнително лесен. Събеседването както общи въпроси от сорта защо искаш да работиш като дознател, грешките в теста и няколко други въпроса от НП и НПК. Преминаваше спокойно и пак следва чакане...
Гост

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 12:38

това за сравнително лесен го кажи на двайсете скъсани, имаше хора които се явяваха за пореден път
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити