- Дата и час: 24 Ное 2024, 19:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за дознатели
|
|
Дознател написа:Щом някой смято че е лесно да си дознател,нека първо поработи пък тогава да коментира,за правната култура на дознателите!!!!!!!!!
Защото съм работил и работя, затова коментирам. Като следовател-по преобразуваните дознания. А вече като прокурор, засъжаление-също потакива. Изискванията трябва да са сериозни, цензът-задължителен, подборът.внимателен. Що е кражба всеки знае. как се разследва, обаче, май не. А за по-сложните неща да не говорим.
- Гост
конкурс за дознатели
Но, в такъв случай защото ще си правят труда от МВР, да ни уведомяват за предстоящият юридически тест?
- гост
изпит за дознатели
Изпита за гр. Варна е утре 31.10/10.15 часа. Днес в кой град се е провел такъв?
- dess
изпит за дознатели
Колеги, с колко грешни отговора пускат до устната част на изпита, знае ли някой?
- Гост 2
конкурс за дознатели
Да, това и аз го знам от личен опит. За съжаление в системата на МВР е явно така.
- гост 2
Аз преминах през всички нива, тестове, психо и т.н. И стигнах до големите комисии, на които ти задават въпроси от рода на: Коя ти беше класната ръководителка в гимназията Х?... За съжаление, ако нямате човек зад гърба си, който да е 100 процента зад вас, случайно няма да влезете В тази система няма нищо случайно. И ако стигнете до края на комисиите съвсем случайно - пак няма да получите назначение... Това е бг действителността
- гост Х
- Гост
Въобще не си давайте зор. Аз се явих преди година и половина 8 жени и 6 мъже. На устния заявиха, че сме държали достатъчно брой изпити и той е само да се види нагласата за работа и да се изчистят някои въпроси от писмения. Пред мен влезе мъж и след 5 мин. излезе - къде е работил, защо иска да работи в МВР и т.н. След него бях аз - първа реплика браво имате много добри знания в наказателния процес не сте допуснали нито една грешка, в наказателното право две - една всички сме я допуснали, другата я изяснихме. Последва 40 минути изпитване, включително и въпроси по които може да се прави аспирантура, защото теорията по тях е на различно мнение. Бях изключително добре подготвена. сега загубих интерес и не бих се подложила повторно на такова унижение. Бяха одобрени 6-те мъже и 1 жена, която е техен оперативен работник.
- препатила
- Гост
|
|