начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Тълкуване на Вивакомски уведмителен циркуляр

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Тълкуване на Вивакомски уведмителен циркуляр

Мнениеот mantaray » 07 Яну 2025, 14:57

Вчера при мен, а вероятно и при други абонати на Виваком, пристигна неочаквана “ честитка“ :

Здравейте,
Oт 08.02.2025 г. увеличаваме месечния абонамент с 2 лв. с ДДС за мобилни и интернет услуги.
Имате възможност да прекратите договора, сключен за основните услуги, за които има приложени промени в месечните абонаменти, без допълнителни санкции до 07.02.2025 г. включително. При закупено устройство, дължите предоставените отстъпки за него. /
--------------------------------------------------------------
Моля за тълкувание, дали ще мога да анулирам/видоизменя подписания от мен миналото лято 2 годишен пакетен договор за ТВ и интернет- неразделни части от договора ? ТВ пакета е боза - за нищо не става, но интернета е много добър и искам да го запазя, а ТВ изобщо не гледам. Питам тук за да съм подготвен, защото Вивакомския офисен планктон е зомбиращ и некоректен, а срещата е неизбежна. Благодаря.
mantaray
Младши потребител

Re: Тълкуване на Вивакомски уведмителен циркуляр

Мнениеот vhdimov » 07 Яну 2025, 16:58

Здравейте,
Oт 08.02.2025 г. увеличаваме месечния абонамент с 1 лв. без ДДС за телевизионни услуги.
Имате възможност да прекратите договора, сключен за основните услуги, за които има приложени промени в месечните абонаменти, без допълнителни санкции до 07.02.2025 г. включително. При закупено устройство, дължите предоставените отстъпки за него.
vhdimov
Младши потребител

Мнениеот mantaray » 07 Яну 2025, 17:42

Преди 5 мин получих същият СМС, койт се надявам да е отговор на моето питане, а на вас благодаря.
mantaray
Младши потребител

Мнениеот guest1 » 07 Яну 2025, 18:13

mantaray написа:Моля за тълкувание, дали ще мога да анулирам/видоизменя подписания от мен миналото лято 2 годишен пакетен договор за ТВ и интернет- неразделни части от договора?

Преди да помислите за питане - да си бяхте прочели цитата!
Имате възможност да прекратите договора, сключен за основните услуги, за които има приложени промени в месечните абонаменти, без допълнителни санкции до 07.02.2025 г. включително. При закупено устройство, дължите предоставените отстъпки за него.

Прекратявате ТОЗИ договор нацяло и сключвате чисто НОВ - за услугата, която Ви харесва.
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Мнениеот mantaray » 07 Яну 2025, 21:35

“Преди да помислите за питане - да си бяхте прочели цитата!“ - Когато си зададох питането, вторият СМС-касаещ ТВ пакета не беше пристигнал и касаеше само УПОменатите промени, т.е. Интернета, който исках да запазя, а вторият СМС, ми реши казуса, така че благодаря за съвета, но преди да ме нахокате :wink: :wink: четете и вие. :D
mantaray
Младши потребител

Мнениеот guest1 » 07 Яну 2025, 23:06

mantaray написа:“Преди да помислите за питане - да си бяхте прочели цитата!“ - Когато си зададох питането, вторият СМС-касаещ ТВ пакета не беше пристигнал и касаеше само УПОменатите промени, т.е. Интернета, който исках да запазя, а вторият СМС, ми реши казуса, така че благодаря за съвета, но преди да ме нахокате :wink: :wink: четете и вие. :D

Хубаво е, че сте си решили казуса, ама ... сичкото инфо в един пост - откъде да знам кое е първо, кое второ и каква е разликата във времего?
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Мнениеот mantaray » 07 Яну 2025, 23:52

...Сичкото инфо и развитие в два мои поста от днес, 07/01 : 01,57 РМ и в 04,42 РМ :wink: С благодарност, помагали сте ми неведнъж. :D
mantaray
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ