начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

Замяна на земеделска земя по държавен фонд

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Замяна на земеделска земя по държавен фонд

Мнениеот vidlondub » 05 Апр 2022, 21:35

Моля да ме посъветвате.

Леля ми, която е много възрастна и с единствен наследник майка ми, през 2006г е заменила собствена земя по чл 36 от ППЗСПЗЗ за земя на 250км разстояние. Тази земя, в момента въпреки че се води орна, е гора. Не е проверявана от много време (2010) - не е отдавана под аренда и тн.

Майка ми би искала да знае дали е възможно, да се унищожи замяната и да се върне земята, срещу която е станала замяната - т.е. в един вид все едно не се е случвала, за да може по-лесно да я използва. Благодаря.
vidlondub
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба