- Дата и час: 25 Ное 2024, 17:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2015
|
|
Re: Конкурс за младши съдии и младши прокурори 2015
Една заслужена гавра , поне за някои.
Винаги ми е било интересно , какво точно си мисли че ще може да направи един мъж на средна възраст с "млада плът" , освен да предизвиква отвращение и съжаление. Може би някой от тия въпросни мъже си мисли че като се налегне с телото си прави нещо ? Винаги са ми били смешни подобни мекотели.
Службогонци/ки винаги ще има , неоспорим факт , което не значи че не гнусно обаче.
Младата плът няма как да е гнусна , сещате се , нали ?
Винаги ми е било интересно , какво точно си мисли че ще може да направи един мъж на средна възраст с "млада плът" , освен да предизвиква отвращение и съжаление. Може би някой от тия въпросни мъже си мисли че като се налегне с телото си прави нещо ? Винаги са ми били смешни подобни мекотели.
Службогонци/ки винаги ще има , неоспорим факт , което не значи че не гнусно обаче.
Младата плът няма как да е гнусна , сещате се , нали ?
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
Успех на изпита, колеги. За съжаление ,май ще го пропусна аз, но оставам с малката надежда, че някой пак ще бъде хванат и тогава за третия ще гледам да съм на линия.
- kenjin
- Потребител
Аааааааа хахахахахаа, не и тоя път! Тоя път имам чувството, че ако ще да извадят решенията най-демонстративно отгоре и да преписват никой няма да ги изгони .... Не могат да си позволят втори провален изпит просто Така че в събота всичко ще бъде гладко
- erina_
- Младши потребител
Има логика в това,Еринче.
Колегата Кенджин,макар да се прави на ощипан,то аз лично му бутнах идеята с/у 1000лв.,да изготви псевдо-пищови,уж някакви решения на измислени казуси...и ако нищо не знае и тоя път..почва да ...уж-преписва докато го заловят.
Ако някой се усъмни,че наистина е стъкмация и инсценировка-и тук имаме полезен ход.Представя се за племенник или друг родственик на Никола Филчев(просто на него се спряхме,имаме и резервни варианти).
Къде е капана.Значи при проверката Филчев естествено ще отрече,но на него пък никой не му вярва-и хоп-ще отменят изпита пак.
П.П.- От друга страна, не могат да го санкционират тежко,тъй като той обективно не преписва,което в последния момент ще излезе наяве.А само опорочава процедурата и пак ще се яви,но ще му свалят оценката с една десетохилядна на устния...Такива са правилата
Колегата Кенджин,макар да се прави на ощипан,то аз лично му бутнах идеята с/у 1000лв.,да изготви псевдо-пищови,уж някакви решения на измислени казуси...и ако нищо не знае и тоя път..почва да ...уж-преписва докато го заловят.
Ако някой се усъмни,че наистина е стъкмация и инсценировка-и тук имаме полезен ход.Представя се за племенник или друг родственик на Никола Филчев(просто на него се спряхме,имаме и резервни варианти).
Къде е капана.Значи при проверката Филчев естествено ще отрече,но на него пък никой не му вярва-и хоп-ще отменят изпита пак.
П.П.- От друга страна, не могат да го санкционират тежко,тъй като той обективно не преписва,което в последния момент ще излезе наяве.А само опорочава процедурата и пак ще се яви,но ще му свалят оценката с една десетохилядна на устния...Такива са правилата
- svettoslav
- Активен потребител
Колеги, от ВСС така и не публикуваха останалите 9 казуса, което автоматично означава, че някой продължава да има решенията, а шанса да се падне единия новосъставен казус е изключително малък. Това анулиране на конкурса щеше да има много по-голям смисъл ако наистина имаше съответната адекватна реакция.
И както някой по-горе в коментарите беше написал конкурсното начало, не означава конкурсен край.
И както някой по-горе в коментарите беше написал конкурсното начало, не означава конкурсен край.
- claudia
- Младши потребител
Ти кaто не се явявaш, зaщо се интересувaш толковa , кaто бaбите по пейките Кaто много знaещ и можещ мaгистрaт дa ни беше удaрил едно рaмо, a не сaмо дa клюкaрствaш! Гледaм нaд 1000 клюкaрски мнения си изрaзил...
- ani_2607
- Младши потребител
Аз не видях нищо кой знае какво! Казус като казус, от типа, дето Г. Митов ги измисля за държавен изпит в СУ! Има обаче твърде много спамъри- от 1000 човека поне половината не знаят по коя земя вървят и защо правят опашка! Седят двама пред 272 и коментират:"колейга, как гу разбираш ти тоз втория въпрос- определете от обективна и субективна страна престъпните деяния" и се гледат един друг и се пулят насреща си, все едно някаква дълбока мисъл са прозрели! Какво има да му разбираш точно на тоя въпрос? Някаква от горния ред- пак мякаща- цял ден квичи- пуфторност, пуфторност! Какоооо, пуфторност, ама в РУСИИИ, РУСИИ- ще изтървйете влакЪ! Черноризец Храбър- "За Буквите".......
- miko_pk
- Потребител
Еееееееееее .... да не слагаме знак за равенство между тъпотията и това да не си от София, а? И да не я почваме тая тема дъвка, че няма да остане интернет свободен да си изкоментираме казуса по същество Тва са излишни глупави безсмислени "спорове"
- erina_
- Младши потребител
ani, нещо ме бъркаш с някого, бях днес, затова питам за мнения. Нямам достъп до компютър в момента, за фа си напиша моето решение
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
София е само един град, в който живее 1/3 от България! Какво означава да си от там? Да си роден там, да живееш там, дядо ти да е живял там,а? Няма значение кой от къде е! Има значение дали имаш нещо в главата! Ако имаш, дори и капка, редно е да не квичиш като заклано прасе,а да се опиташ да говориш нормално, колкото и за странно да го намираш извън Горна Оряховица, Павликени и РУСИ!
- miko_pk
- Потребител
law_master написа:Мнения за днешния казус?
1.В.В. 196, ал. 1 т.2 вр. 194, вр. 29 ,.ал. 1, б „Б”
и 354а, ал. 3, т. 1; двете в условията на реална съвкупност.
П.п. 215
3. 199, ал. 1, т. 4 вр. 198, ал. 1, вр 29, ал. 1, б „Б”
4. 94, ал. 1, т.1 и 372, ал. 2
5. Да, ТР 1/09
6. Да, защото не му е в правомощията. Отменя и връща
Последна промяна justice496 на 06 Юни 2015, 19:40, променена общо 2 пъти
- justice496
- Младши потребител
justice496 написа:law_master написа:Мнения за днешния казус?
1.В.В. 196, ал. 1 т.2 вр. 194, вр. 29 ,.ал. 1, б „Б”
и 354а, ал. 3, т. 1; двете в условията на реална съвкупност.
П.п. 215
3. 199, ал. 1, т. 4 вр. 198, ал. 1, вр 29, ал. 1, б „Б”
4. 94, ал. 1, т.1 и 372, ал. 2
5. Да, ТР 1/09
6. Да, защото не му е в правомощията. Отменя и връща
колега, аз съм писала абсолютно същото
Последна промяна velikova_ на 06 Юни 2015, 20:02, променена общо 1 път
- velikova_
- Потребител
Колеги, аз в бях в залата, в която се тегли казусът. Истински смут настана, когато вместо казуси за конкурс - младши прокурор, прочетоха - казуси за първоначално назначаване. След наколко минутно консултиране помежду си, представителите на администрацията на ВСС се оправдаха с това, че за да станем младши прокурори първо трябвало да бъдем първоначално назначени .
Последна промяна teo_31 на 07 Юни 2015, 14:19, променена общо 1 път
- teo_31
- Младши потребител
Чух, моля ти се! А и значение нямало какво пишело на плика!
А как ще коментирате асистентка Ненка? Това ми приличаше на Супер Шоу Невада или на минутката на фокусника! А па тя спретната, като че да е лелка именно от ВСС! Сякаш чакаше "нашият сигнал" Васко Найденов да и засвири, първа вдига ръка и такава енергично маха, като наша труженичка на немски тир!
А как ще коментирате асистентка Ненка? Това ми приличаше на Супер Шоу Невада или на минутката на фокусника! А па тя спретната, като че да е лелка именно от ВСС! Сякаш чакаше "нашият сигнал" Васко Найденов да и засвири, първа вдига ръка и такава енергично маха, като наша труженичка на немски тир!
- miko_pk
- Потребител
Аз писах че има опасен рецидив 196 вр 195 , вр 194 - големи размери Василев извършител оня помагач.
-
u3mamhukaa - Потребител
оня не е никъв помагач
- erina_
- Младши потребител
Така ли , а какъв е?
-
u3mamhukaa - Потребител
само аз ли мисля, че престъплението на Василев и преди шамара си е грабеж? ...
- erina_
- Младши потребител
erina_ написа:само аз ли мисля, че престъплението на Василев и преди шамара си е грабеж? ...
Да!
- victorgapa
- Нов потребител
|
|