Става въпрос за това Дружество с еик: 825253752
Същото е наш длъжник, като към момента сме в срока за отговор на ИМ. Сега, като му разгледах партидата, виждам, че има данни за несътоятелност, но не намирам Р за това. Сега ще чакам да ми спрат производството, но се притеснявам да не изтърва срока да предявя вземанията си пред синдика / едномесечния/?
Като чета публикуваното О, оставам с впечатление, че още няма Р за несъстоятелност, но ПИБ-присъединен кредитор? Това не ми е ясно.
- Дата и час: 10 Мар 2025, 20:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Обявен ли е длъжника в несъстоятелност?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Обявен ли е длъжника в несъстоятелност?
Още няма решение и насрочване на първо събрание на кредиторите. Колко дължат?
- ivanov_p
- Активен потребител
170 000 лв по фактури.. с лихвите 190 000.. Значи не съм си изпуснал месечния срок?
-
alexandar25 - Потребител
Срока не сте изпуснали, но парите вероятно сте изпуснали. Тези падат малко калпазани.
- ivanov_p
- Активен потребител
И аз имам такова чувство....
-
alexandar25 - Потребител
Проблемът при тях е, че продават бързо ликвидни стоки,които ще изчистят бързо. Вероятно вече са разкарали и по-читавите автомобили. Ще останат за продажба складове и други недвижими имоти, които при сегашни цени няма как да покрият големите дългове, а въпреки това ще са прекалено скъпи за да купите нещо на сметка и избиете част от парите. В несъстоятелността единственият начин по-дребните кредитори да намалят загубите е да успеят да купят нещо от масата на ниска цена.
- ivanov_p
- Активен потребител
Преди завеждане на иска, поисках предварително обезпечение, както и удостоверение от КАТ, какви МПС-та имат. Чаках 32 дни за да го получа, като се опитах да наложа запор, разбрах, че вече ги няма
Складове нямат, под наем са , а пък те са собственост на Дружество на негов роднина 
Все пак ще си предявим вземанията, когато му дойде времето.
Ако имаш други съвети..

Все пак ще си предявим вземанията, когато му дойде времето.
Ако имаш други съвети..

-
alexandar25 - Потребител
Те имат имоти, затова имат и дългове към банка, но може и да са разкарали неипотекираните.
- ivanov_p
- Активен потребител
Проверено е в службата.
Нямат свободни имоти.
Нямат свободни имоти.
-
alexandar25 - Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|