Борбата за кокала е жестока.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
П.П. Доктори все още има в България.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
Melly написа:Защото тези земи са от земеделския фонд, тъй като предназначението им не е сменено. Има си специално уредена процедура за това.
nk7702n написа:Melly написа: написа ................
Борбата за кокала е жестока.![]()
antonz написа:Melly написа:Защото тези земи са от земеделския фонд, тъй като предназначението им не е сменено. Има си специално уредена процедура за това.
Иначе са си урбанизирана територия, нали!
Тежка ли е тази процедура?
antonz написа:Питането ми е за статута на стопанските дворове....
Въпросите ми са:
Това Урбанизирана територия ли е!
Melly написа:antonz написа:Melly написа:Защото тези земи са от земеделския фонд, тъй като предназначението им не е сменено. Има си специално уредена процедура за това.
Иначе са си урбанизирана територия, нали!
Тежка ли е тази процедура?
Препоръчвам ви да се свържете с Григоров - "emilgrigorov" по въпроса за процедурата.
Успех!
nk7702n написа:Melly написа:Препоръчвам ви да се свържете с Григоров - "emilgrigorov" по въпроса за процедурата.
Успех!
Аз Ви препоръчвам да заобикаляте глупостите на някои некомпетентни съфорумци и да се свържете с Архитект Македонски с ник julyanvonemona. Успех!
Melly написа:Препоръчвам ви да се свържете с Григоров - "emilgrigorov" по въпроса за процедурата.
Успех!
julyanvonemona написа:Melly написа:Препоръчвам ви да се свържете с Григоров - "emilgrigorov" по въпроса за процедурата.
Успех!
Melly, emilgrigorov нищо не ти е направил за да го давиш в собственото си безхаберие!
Melly написа:...................
Аре сега и ти ли бре, Емонски, ще ми даваш оценки, а?.............
Melly написа:Много си зле, горката ти. Нито можешда четеш, нито пък разбираш написаното от мен. Не си ми в категорията. По тази причина не можеш да ми даваш оценки. Имаш още много да учиш, ама и дано ти влиза нещо в главата де.
![]()
![]()
![]()
Няма как да стане да слезна на нивото ти и да общувам с теб - нито на житейски теми, още по-малко на правна тематика, изключая наказателната материя..., където нямам преки впечатления от твоите изяви, тъй като не я работя, но като чувам оттук-оттам как те преценяват колеги, ясно ми е...
Мъкаааааааа, мъка....
И престани да бълваш глупости. Хубаво беше кротнала известно време, ама дяволчето Фют нещо пак се е вселило в душата ти и ръчка, ли ръчка....
Нямам какво друго да ти кажа... То времето ше покаже.
Melly написа:antonz написа:.........
Защо не се вадят от общината а от ОСЗ!
Защото тези земи са от земеделския фонд, тъй като предназначението им не е сменено. Има си специално уредена процедура за това.
Като общо, препоръчвам да не се плаща таксата веднага.
bgarch написа:Не обърквайте човека, той и без това вече съвсем се е объркал. Не е нужно да променя статуса на земята, тя НЕ Е ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ, бившите стопански дворове извън регулация се считат за земя с променено предназначение, т.е. те не са земеделска земя и за тях не се правят процедурите по промяна предназначението на земята, нито се плащат таксите за това. Има и одобрен ПУП-ПЗ, т.е. може да строи, което вече му е било и разрешено.
Пак питам antonz, защо му е нужно да установи дали имотът му е урбанизирана територия или не е?
bgarch написа:Не обърквайте човека, той и без това вече съвсем се е объркал. Не е нужно да променя статуса на земята, тя НЕ Е ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ, бившите стопански дворове извън регулация се считат за земя с променено предназначение, т.е. те не са земеделска земя и за тях не се правят процедурите по промяна предназначението на земята, нито се плащат таксите за това. Има и одобрен ПУП-ПЗ, т.е. може да строи, което вече му е било и разрешено.
........................
Назад към Строителство и регулация
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта