начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Проблем с постройка на границата на имота!

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем с постройка на границата на имота!

Мнениеот asiurib » 21 Юли 2012, 17:03

Здравейте,
имам проблем със съседите!Проблема се състой в това,че дядо ми е построил постройка,която е незаконна ,на границата със съседите.Сградата е построена през 1976г. с устното разрешение на съседа,който в момента твърди обратното.Построката е тухлена с плочи.Въпроса ми е,дали е възможно да я запазя по някакъв начин?
asiurib
Нов потребител

Re: Проблем с постройка на границата на имота!

Мнениеот julyanvonemona » 21 Юли 2012, 19:58

Какво като функция представлява тази постройка (гараж, лятна кухня, складово помещение, сграда за селскостопански животни и в кокво насилино място се намиро (малък,голям град, село и пр.) какво се е предвиждало по действащия към 1976г ЗРП и какво се предвижда по сега действащия ПУП.Обяснете ги тези неща за да видим как ще изглеждат нещата след това. Може да се наложат и още въпроси!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация