начало

Вещите лица: Гласовете се определят от бюлетините, а от седемте секции нямаше. КС: Два пъти ги искахме Вещите лица: Гласовете се определят от бюлетините, а от седемте секции нямаше. КС: Два пъти ги искахме

неизплатени заплати и запор на имущество

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

неизплатени заплати и запор на имущество

Мнениеот opala77 » 15 Фев 2012, 22:35

Здравейте.Не знам дали за тука е въпросът ми ,но все пак ще го задам.Имам неизплатени заплати от фирмата ,в която работих до септември месец 2011г.Имам обаче и служебна кола ,която ми беше оставена с пълномощно да я ползвам до момента ,докато ми се изплатят заплатите.Исках многократно да си я прехвърля на мое име като направим договор покупка продажба т.е. за част от парите, които ми дължат, но все нямаше кога, а също и пари да се плати данъка и се оказа ,че сега се си я искат обратно.Аз съм в провинцията, а фирмата е в София.Дайте съвет какво да правя?Спешно ми е ! Утре трябва да дам отговор, а колата си я искат в петък.Какъв адвокат да търся?
opala77
Нов потребител

Re: неизплатени заплати и запор на имущество

Мнениеот centur » 15 Фев 2012, 22:42

Може пък и да Ви се издължат,съгласно уговорката.За всеки случай се опитайте да упражните правото си на задържане.А иначе при най-близкият адвокат.
centur
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ