начало

Европейският съюз на съдебните служители подкрепи исканията на българското сдружение за промени в съдебния закон Европейският съюз на съдебните служители подкрепи исканията на българското сдружение за промени в съдебния закон

социално слаб как да си поискам помощ за наемане на адвокат?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: социално слаб как да си поискам помощ за наемане на адво

Мнениеот nk7702n » 07 Дек 2011, 20:57

:lol: Сега вече си подобрих настроението, ама хич не разбрах тая декларация кога точно и къде да я представим..!?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот rashko » 08 Дек 2011, 18:43

Свалих декларацията от сайта на един районен съд и тъй като детето ми(ответник) е момиче .........долуподписаната...неомъжена... Ако пожелае, с тези жокери може да открие начина да поиска правна помощ. Не вярвам да я получи. Силно финансово затруднени хора съществуват. Безкрайно много съм благодарен на този сайт и очарователните приятели които ми оказаха помощ. Не зная какво бих правил ако Ви нямаше. :cry: Няколко години вече тук намирам правилните и успешни ходове.
Радвам се, че съм Ви развеселил. Факта, че ни се случват кофти неща не означава, че трябва да наказваме приятелите си с лошо настроение.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, НАСТОЯЩИ, БИВШИ И БЪДЕЩИ СТУДЕНТИ... ВЕСЕЛ ПРАЗНИК... :D
rashko
Потребител

Мнениеот nk7702n » 08 Дек 2011, 20:37

Благодаря Ви за добрите думи! Относно получаването на правна помощ си има точно определени в Закона за правната помощ изисквания, на които трябва да отговаряте, за да получите такава. Няма нужда да си измисляте такива, отивате в съответната Адвокатска колегия и там Ви обясняват всичко, какви документи трябва да подадете, дават ми формуляр, който да попълните. Самия закон можете да го видите и в справочника на този сайт. Успех!
Последна промяна nk7702n на 09 Дек 2011, 14:11, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот disident » 09 Дек 2011, 01:40

ЗПП обаче трябва да се покаже на ВАС и на ЛАС понеже колко и пъти да си искам помощ не ми се отпуска отделно винаги думата молба я приемат като жалба. Явно са забравили българската граматика. Кажете на кого и как да пиша поне да не съм под Секретен домашен арест. Още нямам никаква документация за събитието.
disident
Потребител

Мнениеот nk7702n » 09 Дек 2011, 14:15

disident написа:ЗПП обаче трябва да се покаже на ВАС и на ЛАС понеже колко и пъти да си искам помощ не ми се отпуска отделно винаги думата молба я приемат като жалба. Явно са забравили българската граматика. Кажете на кого и как да пиша поне да не съм под Секретен домашен арест. Още нямам никаква документация за събитието.

А, как точно я искаш тая помощ и проверил ли си дали отговаряш на изискванията на ЗПП?
П.П. Относно документите по ДП съм написала по - горе да си ги потърсиш лично или чрез адвокат.Успех!
nk7702n
Старши потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ