начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Защо ни трябва ИО ?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Защо ни трябва ИО ?

Мнениеот Пл.Христозов » 07 Авг 2003, 16:47

Някой от колегите ако може да се опита и да ми обясни защо трябва в контактите си с всякакъв род съдилища и по всеки повод да се сблъскваме с Информационно обслужване. Специално за работата по фирмените регистри Окръжните съдилища изцяло са абдикирали от задълженията си и натоварват ненужно и допълнително гражданите с ощи такси , които също се увеличиха.напр.за едно ООД вече само за такси ще трябва общо да се плащат 385лв. такси. А за хонорари пари на клиентите не остават.
Пл.Христозов

Re: Защо ни трябва ИО ?

Мнениеот emil_consult » 07 Авг 2003, 20:48

Гадната Държава намери начин чрез създаване на база данни и под предлог проверка идентичност на името и подобни да ни задължи да наливаме пари в приходите на едно търговско дружество, което е нейно за административна услуга, която струва стократно по-малко. Не мисля че е нужно да ти посочвам примери за други форми на държавен рекет. Все пак има и ползи от това - чрез базите данни в Апис например лесно разбираш кой стой зад конкретното дружество, с което си имаш работа.
Между другото как е пазара на адвокатските услуги в Разград. Това не е майтап - действително съм заинтересован
emil_consult
Нов потребител

Назад към Общи дискусии