начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Трета регулярна сбирка на "Дивака-lex.bg клуб"

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трета регулярна сбирка на "Дивака-lex.bg клуб"

Мнениеот hebigatsu » 09 Май 2002, 17:06

Напомням, че поредната среща-разпивка е насрочена за 13.05.2002 г. от 18,00 ч.кръчма "Дивака", находяща се на улица "Гладстон",гр. София. "Гластон" е уличката, която тръгва от "Славейков" - зад фонтана, до "Макдоналдс" и свързва "Славейков" с "Витошка". Надявам се този път да не съм отново първи.
hebigatsu
Активен потребител

RE: Трета регулярна сбирка на

Мнениеот remo » 09 Май 2002, 21:54

Здравей колега hebigatsu, не съм забравил светлата дата, още повече, че се надявам да бъде по-посетена от последният път / когато колеги набедиха колеги в безотговорност и пр., пък те не бяха съгласни и т.н./. Ето възможност за уточняване на отношенията и изплащане на глобите! ;-)))) А ти пак ли ще се правиш на "Панталей пътника"? До скоро!
remo

RE: RE: Трета регулярна сбирка на

Мнениеот znajko » 09 Май 2002, 23:04

Идвам. Ремо, този път ще делим лукчетата, стига егоизъм:)))
znajko

RE: RE: RE: Трета регулярна сбирка на

Мнениеот advocat 76 » 10 Май 2002, 08:43

И аз ще дойда за лукчетата, каквото и да означава това :-)
advocat 76

RE: RE: RE: RE: Трета регулярна сбирка на

Мнениеот alfa » 12 Май 2002, 10:40

Този път сериоооооооозно обещавам, че ще дойда. И за компенсанция - по една бира/чаша вино за всеки, дошъл преди мен :-)
alfa
Младши потребител

RE: RE: RE: RE: RE: Трета регулярна сбирка на

Мнениеот hebigatsu » 12 Май 2002, 20:37

Значи питието ми е уредено, да си помисля за мезето!!! Ще се видим там.
hebigatsu
Активен потребител

Назад към Общи дискусии