начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Честит празник!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Честит празник!

Мнениеот Fenix » 16 Апр 2002, 09:18

Колеги честит празник с пожелание за много професионални успехи!!!!
Fenix

RE: Честит празник!

Мнениеот hebigatsu » 16 Апр 2002, 10:19

Честит празник на всички юристи в BG!!!!!!!
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот Nick » 16 Апр 2002, 10:29

Пожелавам на всички колеги много професионални успехи и много здраве!!!
Nick

RE: RE: Честит празник!

Мнениеот kovachev » 16 Апр 2002, 11:30

Пожелавамна всички колеги-юристи много професионални успехи.
Призовавам всички да възстановят академичния имидж на професията, за да се наричаме юристи с чест и достойнство.
честит празник на всички:))
kovachev
Потребител

Мнениеот remo » 16 Апр 2002, 12:51

Честит празник на всички колеги Юристи и ХОристи! Специални честитки на участниците във форума! Желая на всички ни да сме повече Юристи отколкото ХОристи, на НОТАРИУСИТЕ - високостойностни сделки! на АДВОКАТИТЕ - малко,но високоплатежоспособни клиенти! на СЛЕДОВАТЕЛИТЕ - дела с по един непълнолетен извършител! на ПРОКУРОРИТЕ - добре написани обвинителни заключения от следователите! на СЪДИЙТЕ - да са благи господари на процеса! на ФОРУМДЖИЙТЕ - чести и плодотворни срещи в INTERNET и НА МАСА! и изобщо на ВСИЧКИ - по спокоен живот и пълни джобове с евро!!! Ха НАЗДРАВЕ! :-))))
remo

RE: RE: Честит празник!

Мнениеот alfa » 16 Апр 2002, 17:18

Ремо, ми ти си бил/а/ поет!
Браво..и няа тебе честито!
alfa
Младши потребител

RE: RE: RE: Честит празник!

Мнениеот remo7 » 18 Апр 2002, 00:20

Бил съм,alfa!Бил съм и поет! Особено в периода 14-36 години! Засега не смятам да ставам поетеса - но в този живот - знае ли човек? То като погледна - Джордж Майкъл,Енрике Иглесиас,Рики Мартин и още колко знайни и незнайни преуспели люде! Не знам! Може и да се премисля! А, иначе, се надявам на 23.04.02г. в "Дивака" да се запознаем, защото и без това имам да се отсрамвам пред колегите!:-))))
remo7

Назад към Общи дискусии