начало

Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото

ЗК ЮПИТЕР АД

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЗК ЮПИТЕР АД

Мнениеот манев » 11 Май 2005, 10:32

Имам изпълнителен лист срещу ЗК Юпитер АД. Може ли някой да ми каже банкови сметки или поне обслужваща банка. Сумата е малка, но защо да не я събера?
манев

Re: ЗК ЮПИТЕР АД

Мнениеот han_solo » 12 Май 2005, 18:14

Според мен е добре да отидеш до офиса и под претекс че искаш да сключиш застрахователен догодор с тях да им поискате един формуляр, с уговорката че щте си помислите няколко дни, така да намерите изход от ситуацията. Не е сигурно , но поне опиатйте!
han_solo

Мнениеот 789 » 12 Май 2005, 18:27

какво обшо има отговора с въпроса?
789

Мнениеот 8178 » 12 Май 2005, 19:39

a zashto ne probvate sys spravka d dany4no
8178

Мнениеот 123 » 12 Май 2005, 20:34

аз имам 2 приключили щети при тях, но не плащат, някой да знае нещо?
123

Мнениеот Яна » 12 Май 2005, 21:58

Здравейте колеги, знам ,че ЗК "Юпитер" не изплаща обезщетения от около една година.Просто нямат пари.Мой колега , който представлява друга голяма застр. компания - има на ден по 7-8 дела срещу "Юпитер" , но те не плащат.Такава е практиката до сега.
Яна

Мнениеот koli » 13 Май 2005, 10:19

Доколкото имам неофициална информация - те са в "скрит" фалит и не плащат от много време. Нали имаше и коментари по телевизията, че са ги изгонили от централата им.
koli

Мнениеот НЯМА ЗНАЧЕНИЕ » 13 Май 2005, 11:15

ТАЗИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ СЕ РЪКОВОДИ ОТ НЕБЕЗИЗВЕСТНАТА СЛАВКА ИВАНОВА
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

Мнениеот Таралан Кольо » 13 Май 2005, 11:50

Първа инвестиционна и Пиреус, но мисля, че са празни и ще Ви се наложи да се запознаете със синьото кранче!
Сори, но опитайте!
Таралан Кольо

Мнениеот 789 » 13 Май 2005, 12:29

зк юпитер не изплаща обезщетения още от 2000г насам.
789

Мнениеот ........... » 13 Май 2005, 12:52

Тия са гадни мутри...
...........

Мнениеот Таралан Кольо » 13 Май 2005, 13:54

Е и!?! Сметки нали има за запориране! Стига да има нещо в тях!?!
Таралан Кольо

Назад към Взаимопомощ