- Дата и час: 23 Ное 2024, 19:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лекции на проф.Стамболиев по новия ГПК
|
|
Аз и коментар бих си купила,просто защото освен кодекса нямам откъде да чета,а това ми е последният държавен изпит.А този коментар колко скоро ще излезе и на кое издателство,за да го търся?Досега знам само за коментар на ИК"Труд и право".
- halfangel
- Младши потребител
bubamara2 написа:julia_says написа:О, даааа, вярно е. Никъде не можете да ги намерите. Авантата свърши. И това е не, защото ми се свиди, а защото никой не си направи труда дори да попита този, който ги е реализирал като ги е ъплоуднал в интернет.
Лекциите от втория семестър няма да бъдат разпространявани.
Все пак всички ние сме ти много благодарни!!! Лекциите ти се превърнаха в хит. Ако можехме да се реваншираме...
молим. А по отношение на колегата с дългото, "високопарно" изказване, не ме е разбрала правилно, но нямам намерение да се обяснявам по 100 пъти с разни възмутени същества...
- julia_says
- Младши потребител
Speshno mi trqbvat lekciite na g-n Stamboliev!
Mnogo shte vi buda blagodaren, ako nqkoi dobrojelatel mi izprati lekciite na g-n Stamboliev, ne sum student, no mi trqbvat za izpita za mladshi advokati!
harizanov_e@yahoo.com
harizanov_e@yahoo.com
- elin
- Младши потребител
лекции по ГПК
На мен също са ми спешно нужни лекции на Стамболиев по новия ГПК
Моля ипратете на rtthound@yahoo.com
Моля ипратете на rtthound@yahoo.com
- rtthound
- Нов потребител
И аз търся лекции по новия ГПК, в сила от 01.03.2008 г. ще съм благодарен ако ги получа на syikov@mail.bg.
- syikov
- Нов потребител
С удоволствие бих прочела лекциите на Стамболиев - antree@abv.bg, като предварително благодаря.
-
Melly - Старши потребител
ЛЕКЦИИТЕ ПО НОВИЯ ГПК!
КОЛЕГИ, УМОЛЯВАМ ВИ, КОЙТО ИМА ЛЕКЦИИТЕ НА СТАМБОЛИЕВ ПО НОВИЯ ГПК, ДА МИ ГИ ПРАТИ НА bodli4ka84@yahoo.com.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
- bodli4ka84
- Нов потребител
Ако е възможно , моля да ми пратите и на мен лекциите на проф. Стамболиев - mari_gblait@abv.bg
Предварително много благодаря!!
Предварително много благодаря!!
- bilbobegins
- Младши потребител
Колеги моля ви, спешно ми трябват лекции по новия ГПК. Предстои ми изпит. Моля, който има лекциите на Стамболиев по новия ГПК да ми ги прати: toshevh@yahoo.com
Предварително много ви благодаря.
Предварително много ви благодаря.
- mistery
- Младши потребител
Моля пратете лекциите върху новия ГПК на ybm@abv.bg
- laryto
- Нов потребител
pavlina
Колеги, преди доста времи пуснах тази тема във форума ,а малко по-късно качих лекциите в упоменатия сайт за взаимопомощ и все още можете да ги изтеглите от там.Съжалявам за колеги като julia-says която освен ,че си преписва чужди заслуги е супер недоволна от това ,което е получила на готово.Уважаема ми julia-says след като не ти допадат не ги ползвай ,а ние с радост ще използваме втората и третат част на лекциите подготвени от теб.
- pavlina76
- Младши потребител
Колеги, моля Ви и на мен да изпратите лекциите по новия ГПК, не съм студентка, младши адвокат съм и ще ми е полезно да ги прочета: desi_stoineva@mail.bg
- desi_yes
- Нов потребител
Колеги, може ли да изпратите и на мен лекциите на проф. Стамболиев по новия ГПК на e-mail:roni07@abv.bg
- Veronique
- Нов потребител
lekzii na Stamboliev
molq i az za tezi lekziina di_va@abv.bgBlagodarq vi predvaritelno
- mixito
- Младши потребител
molia i na men, ako moze da izpratite lekciite palada@lex.bg
- palada
- Нов потребител
Re: pavlina
pavlina76 написа:Колеги, преди доста времи пуснах тази тема във форума ,а малко по-късно качих лекциите в упоменатия сайт за взаимопомощ и все още можете да ги изтеглите от там.Съжалявам за колеги като julia-says която освен ,че си преписва чужди заслуги е супер недоволна от това ,което е получила на готово.Уважаема ми julia-says след като не ти допадат не ги ползвай ,а ние с радост ще използваме втората и третат част на лекциите подготвени от теб.
Колега, страхотно "коректна" Сте! Забавлявате ме! Ако аз си приписвам чужди заслуги, къде са останалите лекции? Защо ги няма?! ...
- julia_says
- Младши потребител
mnogo molia i na men da mi izpratite novite lekcii po GPK.Predvaritelno blagodaria: ka17@abv.bg
- ka17
- Нов потребител
Бихте ли изпратили и на мен лекциите на Стамболиев на адрес: milisto.jur@gmail.com. Благодаря Ви!
- milisto.jur
- Младши потребител
mol9 vi ako n9koi ima lekciite na Stamboliev da gi izprati i na men na juji79@abv.bg,blagodar9 predvaritelno.
- irenna
- Младши потребител
Kolegi,ako nqkoi ima Лекции на проф.Стамболиев по новия ГПК moje li da mi gi prati!
E-mail:mishlence_@abv.bg
E-mail:mishlence_@abv.bg
- the_pussycat
- Младши потребител
|
|