начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Мога ли да обявя договор за невалиден

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мога ли да обявя договор за невалиден

Мнениеот dyanakiev » 08 Юни 2007, 17:33

Договора, който искам да обява за невалиден е сключен без да съм запознат с "Общите Условия". Последните не са ми били предоставени за прочит и подпис в момента на сключване на договова. След желание от моя страна да го прекратя разбирам че дължа неустойка за целия оставащ период на договора. За тази неустойка не ми беше и намекнато даже при подписването на договора. Възможно ли е въз основа на тези пропуски да анулирам договора и какъв е реда?

Благодаря много
dyanakiev
Младши потребител

Мнениеот Clavdivs. » 08 Юни 2007, 17:40

Най-вероятно в договора, който сте подписали е имало разпоредба, че сте запознат с общите условия и ги приемате. Прочетете го и ако е така - честито!
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот dyanakiev » 11 Юни 2007, 16:51

Така е, май наистина са ме прецакали. По средата на третия ред имам декларация че съм запознат с тях и съм ги прочел в интернет. Кофтито е че никъде не пише "Договор" или нещо подобно, най-вайното е с най-малките букви.

Бития бит, е.. еб... , никой от тях не си признава
dyanakiev
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ