- Дата и час: 05 Фев 2025, 14:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ!!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ!!!!
Здравейте! Моля ви заедно да решим моя проблем.Подадох документи за международен паспорт тъй като ми се налага да замина за Германия.от паспортната служба ми поискаха свидетелство за съдимост тъй като съм осъждан [пробация] но присъдата ми изтече преди няколко месеца.Служителката ми каза че ще прикрепи свидетелство за съдимост към заявлението ми за паспорт и така ще го изпрати в Смолян и ако ме удобрят ..... удобрят ако не ....... НЕ!??! Няколко пъти съм се консултирал с пробационните служители в града, дали тази присъда ще ме спре да пътувам зад граница след изтичането й, отоговорът им беше че няма да имам проблеми!!Моля ви за информация!
- asen_dv
- Нов потребител
Няма пречка да Ви бъде издаден задграничен паспорт, при положение, че сте си изтърпели наказанието пробация. Свидетелството Ви за съдимост няма кака да излезе "чисто", но това не би следвало да е пречка за издаване на документа. Вземете едно удостоверение или характеристична справка от пробационната служба и го приложете към документите. Успех!
- sunshine_75
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|