- Дата и час: 05 Фев 2025, 13:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Спорим с колега
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Спорим с колега
той казва , че чужденец купил земя в България-имал нот. акт и питал какви са таксите.Възможно ли е вече това без посредник2
- ivan33
- Потребител
Не е изключено това да е вярно!
Накратко http://www.investbg.government.bg/?sid=46&ssid=60&c=105. Разгледай сайта...Доста е интересен Дано не си се обзаложил за голяма сума Успех!
- jazzi
- Младши потребител
Просто отворете линка...
Там се казва, че при определени условия след 01.2007, чужденец може да придобие право на собственост в/у земя...просто прочетете статията!
- jazzi
- Младши потребител
Благодаря на вСИЧКИ!
Не съм се обзалагал за никакви суми.Това за фирмите и аз му го казах.
Статията не успях да прочета.
Не съм се обзалагал за никакви суми.Това за фирмите и аз му го казах.
Статията не успях да прочета.
- ivan33
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|