- Дата и час: 05 Фев 2025, 14:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
писане на защита
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
писане на защита
може ли някой да ми каже как да конструирам писмена защита за пред ВКС.Интересуват ме какви изисквания трябва да спазвам. Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат.
- hotbubu
- Младши потребител
Обърнете се към адвокат.
Въпроса Ви е неуместен. Какво ще кажете да поискате съвет как да конструирате - сам операцията си на бъбрек?
Въпроса Ви е неуместен. Какво ще кажете да поискате съвет как да конструирате - сам операцията си на бъбрек?
- gdobrev
- Младши потребител
Няма специални изисквания. Ако сте юрист, ще знаете как да напишете защитата. Ако не сте - напишете както вие го мислите.
- tedi_2
- Потребител
Благодаря.Относно това,че трябва да се обърна към адвокат-вече го имам.Но искам да си направя и аз защита,която е отделно от тази на адвоката.Съжалявам,че трябва да го напиша, но доста се опарих от нехайството на различни адвокати, затова предпочитам да се застраховам като и аз напиша нещо като защита.
- hotbubu
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|