начало

СГС отказа да впише и решението на Централния съвет на ДПС за изключването на Пеевски СГС отказа да впише и решението на Централния съвет на ДПС за изключването на Пеевски

писане на защита

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

писане на защита

Мнениеот hotbubu » 01 Фев 2007, 12:03

може ли някой да ми каже как да конструирам писмена защита за пред ВКС.Интересуват ме какви изисквания трябва да спазвам. Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат.
hotbubu
Младши потребител

Мнениеот gdobrev » 06 Фев 2007, 11:04

Обърнете се към адвокат.
Въпроса Ви е неуместен. Какво ще кажете да поискате съвет как да конструирате - сам операцията си на бъбрек?
gdobrev
Младши потребител

Мнениеот tedi_2 » 06 Фев 2007, 13:00

Няма специални изисквания. Ако сте юрист, ще знаете как да напишете защитата. Ако не сте - напишете както вие го мислите.
tedi_2
Потребител

Мнениеот hotbubu » 06 Фев 2007, 15:51

Благодаря.Относно това,че трябва да се обърна към адвокат-вече го имам.Но искам да си направя и аз защита,която е отделно от тази на адвоката.Съжалявам,че трябва да го напиша, но доста се опарих от нехайството на различни адвокати, затова предпочитам да се застраховам като и аз напиша нещо като защита.
hotbubu
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 06 Фев 2007, 17:06

Тогава пишете каквото смятате, че трябва да подчертаете пред съдиите.
Успех!
ykovachev
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ