начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

Знаете ли кантора която да търси....

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Знаете ли кантора която да търси....

Мнениеот legal76 » 24 Дек 2006, 17:53

...юристи или младши адвокати. В момента работя в една строителна фирма, но няма никаква работа и постоянно се чудя за какво съм там. Скоро издържахизпита за адвокати / младши адвокати и ми се ще да съм в това поприще, но сам ..чудя се дали ще стане

Весели празници на всички
legal76
Нов потребител

Мнениеот gosho72 » 24 Дек 2006, 21:27

Ако чакаш някой от тук да те покани ще има доста да чакаш !Как бъде в адвокатска кантора не се влиза лесно-особено ако не си дете на адвокати,или няма кой да те съжали и да те вземе.

За това - сам се заинтересувай къде какви възможности има.И как ще си в началото,което за мл.адвокат е много-много трудно.

Ако си юрисконсулт в тази строителна фирма прецени сам за себе си кое е по-добре-да опиташ като адвокат или да си останеш юрисконсулт.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата поздравявай!Защото когато се връщаш ще срещнеш същите хора !
gosho72
Потребител

Назад към Взаимопомощ