начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

Може ли да се гледа иск по 108 от ЗС, ако...

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Може ли да се гледа иск по 108 от ЗС, ако...

Мнениеот julia » 24 Сеп 2006, 12:41

ИСК по чл. 108 от ЗС , заведен в 2001г. без да я вписана исковата молба . Приключва на първа инстанция сега. Трябвало ли е да бъде вписана молбата, чие е било задължението за това. ?
Кое спира давността ? Вписването или завеждане на делото? Може ли някой да разясни Предварително благодаря?
julia
Потребител

Мнениеот julia » 24 Сеп 2006, 14:52

Много благодаря за изчерпателния отговор.
И сега кой е виновен ? Адвоката ми , че не я вписал или съдът, че го е гледал ? Или може би съвместни действия срещу мен , защото и в двата случая контрата е в мен.? Аз разбирам да сгреши от неразбиране на технически дейности , но това си е чисто негова работа . От две години го питам вписана ли е молбата - а той вдига рамене . Видя , че не е вписана и пак не я вписва , а трети лица има и той знае това .
julia
Потребител

Назад към Взаимопомощ