начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

отмяна на удостоверение за въвеждане в експлоатация на строе

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

отмяна на удостоверение за въвеждане в експлоатация на строе

Мнениеот milenbb » 05 Окт 2004, 22:26

Как да обжалвам Удостоверене за въвеждане в експлоатация на строеж.Въведения обект не отговаря въобще на архитектурните проекти представени и доклада от надзорната фирма и разрешителното за строеж.
milenbb
Младши потребител

Re: отмяна на удостоверение за въвеждане в експлоатация на с

Мнениеот simona » 09 Окт 2004, 14:38

Обадете се в SMGroup Имовина .Те се занимават точно с такива проблеми. Изкупуват строителни фирми пред фалит, уреждат всякъкви въпроси свързани със строежи и строителство.Тел. 9314145,9312329
simona
Младши потребител

Re: отмяна на удостоверение за въвеждане в експлоатация на с

Мнениеот донна2 » 09 Окт 2004, 14:44

колежке това е форум за взаимопомощ ,а не за лов на клиенти айде ако обичаш престани
донна2

Пирамидата Имовина

Мнениеот izmamen » 30 Авг 2006, 09:20

Имам наблюдения върху дейността на фирма Имовина (някъде бихте я открили и като СГ Имовина), моята съдба е сходна с тази на още няколко стотин потърпевши закупили жилища от Имовина, като на мен са ми известни 3 проблемни блока в София, ж.к. Младост 3 (там далаверите са велики, блокът е предмет на две предавания "Частен случай"), кв. Витоша и ж.к. Люлин. В същото време не ми е известен завършен обект на фирмата приет с акт за ползване. Фирмата е усвойла и извършила всички познати ни от близкото минало далавери. В това число влизат продажби на един имот на двама купувачи, просрочване на всички срокове в порядък 5-7 години, смяна на няколко собственици (средно по един на година), всичките компроментирани, а и често с явна връзка помежду им. В допълнение на последното за последно фирмата се управлява от пълномощник, собственик е жена която дори част от служителите с които съм разговарял непознават. Смятам, че изложеното до тук е напълно достатъчно, в заключение ви препоръчвам да избягвате контактите с тази псевдофирма, колкото и "сладка" да ви се струва цената в офертата.
Настоящата тема има за цел да послужи и като отправна точка ние измамените да осъществим контакт за евентуални съвместни действия.
izmamen
Младши потребител

Мнениеот kitty » 30 Авг 2006, 09:36

доколкото знам, не може да се обжалва удостоверение за въвеждане в експлоатация. може да има и други мнения :roll:
kitty
Младши потребител

simona

Мнениеот izmamen » 15 Сеп 2006, 19:49

Профил simona ce използва от Симеонка Моллова, същата е пусната за национални издирване за множество измами, повечето от които с недвижимо имущество. Не се доверявайте !!!
izmamen
Младши потребител

simona

Мнениеот izmamen » 15 Сеп 2006, 19:50

Профил simona ce използва от Симеонка Моллова, същата е пусната за национални издирване за множество измами, повечето от които с недвижимо имущество. Не се доверявайте !!!
izmamen
Младши потребител

Мнениеот gega » 16 Сеп 2006, 08:14

За съжаление кити е права. По-голяма част от ІІ-ро отделение на ВАС приемат точно това. Идентично е и положението с Разрешението за ползване, но има практика и в противния смисъл. Така че не всичко е загубено. Особено след новия АПК по-лесно може да се обоснове праве интерес.
gega
Потребител

Назад към Взаимопомощ