- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
лекции по гражданско право на доц.Иван Русчев
|
|
Разполагам с лекции на Русчев по гражданско право,ако някой има желание нека да ми пише на майла-maagy_b@abv.bg.взех си изпита от втория път с 5 и според мен въобще въпросният Русчев не гледа знания,а си пише оценките на тото.Тестът както винаги беше ужасен/меко казано/.Казусът си го беше изсмукал от пръстите на краката.Една колежка си е взела изпита още от първия път с 4,а той на списъците изнесъл,че има 2.Въпросната колежка се явяваше 4 пъти като накрая разбрала,че в протокола има 4 още в първия.Предствяте ли си какъв парадокс.Стана малко объркано,за което ме извинете.Забравих да спомена,че уча в СУ.Ще изпратя лекциите на всички,които ми пишат
- magdalini
- Нов потребител
Искам да задам един въпрос на всички,които напълно подкрепят доц Русчев:
Като толкова много го хвалите този човек замисляли ли сте се защо въпросният господин не издаде учебник,по който ще могат да учат студентите?Сега ще ви отговоря защо не издава учебник-Защото всички ще се смеят на глупостите,които ще напише в него.Не може да отричаш такива светила като Таджер и Павлова.Междудругото разполагам с лекциите му по гражданско право.Едно към едно са преписани от учебника на Василев.За какво говорим тогава?
Като толкова много го хвалите този човек замисляли ли сте се защо въпросният господин не издаде учебник,по който ще могат да учат студентите?Сега ще ви отговоря защо не издава учебник-Защото всички ще се смеят на глупостите,които ще напише в него.Не може да отричаш такива светила като Таджер и Павлова.Междудругото разполагам с лекциите му по гражданско право.Едно към едно са преписани от учебника на Василев.За какво говорим тогава?
- magdalini
- Нов потребител
Ужас.Хваща ме паника... На дена колежка и е объркал оценката и се оказа, че вместо 6 имала 4... Кажете ми, ако пише в списъка, че имам 3, има ли вероятност да ми каже:Оказа се, че имате 2"
- got
- Младши потребител
Някой да не разбра какво искаше да ни каже Елеонора?
Абе то и аз съм фен на Русчев, при това като практикуващ юрист, който чат-пат попрочита нещо от него, ама чак пък десет пъти да го хваля все по един и същи начин... Внимавайте с клавиатурите, бе, хора! И ако ви е калпав интернета, не блъскайте с мишката сто пъти да изпращате, каквото сте написали!
Абе то и аз съм фен на Русчев, при това като практикуващ юрист, който чат-пат попрочита нещо от него, ама чак пък десет пъти да го хваля все по един и същи начин... Внимавайте с клавиатурите, бе, хора! И ако ви е калпав интернета, не блъскайте с мишката сто пъти да изпращате, каквото сте написали!
- ykovachev
- Активен потребител
Да бяхте прочели книгата му "Договорът за концесия", издадена през 1999 г. (вярно, по стария Закон за концесиите и преди приемането на Закона за подземните богатства, но той не е виновен, че другарите в парламента решиха, че от 2006 натам е добре да си (раз)даваме и частна собственост на търговски дружества на концесия, за която цел си приеха нов ЗК). В тази книга има много логични постановки, та недейте така на едро да говорите за "глупости". Просто не всеки преподавател е "удобен" за студентите си, но може да е полезен с някои мнения за практикуващите. Както е в случая с цитираната от мен книга. И аз някога се ужасявах от лекциите на Калайджиев, защото говореше бързо и монотонно, поради което просто не можеше да се разбере кое е важното и кое не. Но написаното от него е разбираемо.
Както казва др. Сакскобургготски: "Има и дни в тази страна! Да гледаме позитивно на тая тема"
Както казва др. Сакскобургготски: "Има и дни в тази страна! Да гледаме позитивно на тая тема"
- ykovachev
- Активен потребител
може ли да ми пратите лекциите и теста на email selena_86@abv.bg
Предварително благодаря
Предварително благодаря
- Museva
- Младши потребител
Аз също съм доволен от него като преподавател . Това ,че е взискателен не е лошо . Впрочем ако ви остане време прочетете "ОТГОВОРНОСТТА ЗА ЕВИКЦИЯ" ,на която (книга) той е автор. Това е най-добрия начин да разберете качествата му на юрист.
- marcogm
- Младши потребител
много ви моля, добри хора, пратете ми прословутите тестове по ГП на Русчев на e-mail rosi09@abv.bg!!!
- rosinka
- Нов потребител
magdalini написа:Разполагам с лекции на Русчев по гражданско право,ако някой има желание нека да ми пише на майла-maagy_b@abv.bg.взех си изпита от втория път с 5. Ще изпратя лекциите на всички,които ми пишат
здравей,
разбрах от форума на лекс.бг, че имаш лекции на Русчев. Можеш ли да ми ги ипратиш на този емайл: idragostinova@abv.bg ? На мен ми предстои явяване на държавен изпит и ми се струва, че ще ми бъдат полезни.
Преварително ти благодаря!
- irhen
- Младши потребител
Здравейте колеги, бихте ли ми изпратили лекциите и казуси по ГП на Русчев на e-mail georgy_t@abv.bg Благодаря предварително.
- Georgi_T
- Нов потребител
Georgi_T написа:Здравейте колеги, бихте ли ми изпратили лекциите и казуси по ГП на Русчев на e-mail georgy_t@abv.bg Благодаря предварително.
ще ви помоля и на мен да ги изпрати този, който ги има. нужни са ми.
благодаря ви предварително. е-майл: dafincho@mail.bg
- mypoints
- Потребител
ако може и на мен, благодаря предварително - nataly_love@abv.bg
- nataly
- Младши потребител
а някой има ли негови лекции по облигационно право?а бях чула, че и по финансово право има негови лекции и тях не бих отказала. тоя човек по какво не преподава?!
а изпита при него успях от първия път да го взема, но още не проумявам как!
а изпита при него успях от първия път да го взема, но още не проумявам как!
- iva85
- Нов потребител
Колеги ще може ли и на мен да ми пратите материалите по гражданско право
Благодаря предварително и весело посрещане на новата година !!!
Благодаря предварително и весело посрещане на новата година !!!
- pokerman
- Потребител
|
|