начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ

Мнениеот krasi05 » 13 Сеп 2006, 16:50

ЗДРАВЕЙТЕ,КОЛЕГИ :o
ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО НЯКОЙ УСПЕЕ ДА МИ ПОМОГНЕ.
ВЪПРОСА МИ Е : НАПРАВИХМЕ ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ВХОДА.ЕДИН ОТ СЪСЕДИТЕ ОТКАЗВА ДА ПЛАТИ ТАКСИТЕ СИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ОБЩИТЕ ЧАСТИ НА ВХОДА.СМЯТАМ ДА НАПРАВЯ НОВО ОБЩО СЪБРАНИЕ,ДА ОФОРМЯ ПРОТОКОЛ ,В КОЙТО ДА ПОСОЧА ПРИСЪСТВАЩИТЕ СПОРЕД ИЗИСКВАНЕТО НА ЗС.НО ВЪЗНИКВА ПРОБЛЕМ,ЧЕ ЗА ДА ИСКАМ ИЗДАВАНЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ЛИСТ СРЕЩУ СЪСЕДА НИ ДЛЪЖНИК ТРЯБВА ДА ЗНАМ НЕГОВОТО ЕГН!
А ВСЪЩНОСТ НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ГО НАМЕРЯ.ТОЙ ИМА АПАРТАМЕНТ НО Е ПЪРВИ СОБСТВЕНИК И Е С ДОГОВОР ПО РЕДА НА ЧЛ.18-ЗС
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОМОЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО.

П.П. В МОМЕНТА ПРАВЯТ РЕМОНТ ТОЧНО НА ПОКРИВА И ЗАРАДИ ДЪЛЖИМАТА ОТ НЕГО СУМА ДО СЕГА/500ЛВ/НЕ МОЖЕМ ДА ПЛАТИМ НА ФИРМАТА ЗА ТРУДА!
krasi05
Нов потребител

Мнениеот gosho72 » 13 Сеп 2006, 18:26

Не е проблем в случая.Няма пречки при издаването на изпълнителният лист по условията на чл.12,ал.1 от ПУРНЕС съдът служебно да изиска от служба "ЕСГРАОН" въпросното ЕГН !
gosho72
Потребител

Мнениеот krasi05 » 13 Сеп 2006, 19:55

МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА БЪРЗИЯ ОТГОВОР.ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ЧАСТЕН СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ МИ КАЗА ЧЕ ТОЧНО БЕЗ ЕГН НЕ МОГА НИЩО ДА НАПРАВЯ. ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ЩЕ ВИ ПОСЛУШАМ ,А И ЩЕ ПРОВЕРЯ В ПОСОЧЕНАТА ОТ ВАС УРЕДБА.
БЛАГОДАРНОСТИ!! :lol:
krasi05
Нов потребител

Мнениеот desidesi » 13 Сеп 2006, 20:50

съдът ще ви откаже да го изиска служебно, защото е претрупан с работа. Искайте да ви издаде съдебно удостоверение, въз основа на което да се снабдите с друго удостоверение от общината, служба ЕСГРАОН за това какво е ЕГН-то му.
desidesi
Младши потребител

Мнениеот krasi05 » 13 Сеп 2006, 21:10

Blagodarq za nasokite ! :P
Az oba4e se setih i neshto drygo.Mislq si za domovata kniga,koqto predi godini se populvashe dosta striktno.Veroqtno v neq shte otkriq tova koeto tyrsq-vyprosnoto EGN :) shte vi pisha ako imam rezultati... :idea: :?:
krasi05
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ