Здравейте, има ли някой от Вас представа къде юрист в София може си докарва добра заплата? Завърших наскоро и търся работа. Това което ми прави впечетление, е че заплащането е между 300 и 400 лв. Съгласен съм дори и на по-малко в началото (все пак съм без опит), но като разговарях с няколко работодатели увеличение във времето не се предвижда. Ако някой знае добра фирма моля да посочи.
ПОЗДРАВИ,
- Дата и час: 05 Фев 2025, 05:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Знаете,ли къде в София юрист може да получава добра заплата
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Вижте,не знам какво имате в предвид добра заплата-но ако Ви предложат работа като юристконсулт приемете и започнете.Навсякъде вече е заложено конкурсното начало-даже и за младши адвокат ще трябва да се явявате на изпит.
За момента по-важно за Вас е да започнете юридическия си стаж,а пък за заплатата има време.
За момента по-важно за Вас е да започнете юридическия си стаж,а пък за заплатата има време.
- gosho72
- Потребител
Страшно е трудно, защото пазара е пренаситен. Но пък смятам, че ако човек дерзае, има шансове да си извоюва нещо добро. Иначе закакво сме учили толкова години. Не знам обаче коя кантора търси юристи. Езици знаете ли
- desidesi
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|