Първо искам да кажа здравейте на всички в този страхотен форум. Радвам се, че има хора готови да помогнат на всеки! Благодаря ви предварително!
Проблема ми е от следното естество! Собственик съм на информационния портал на град Велинград (уеб сайт). Портала малко по малко се разраства и конкуренцията ми започна да завижда на моя успех! Както всички знаем такива хора винаги е имало и ще продължава да има и за вдъдеще! Въпроса е там, че започнаха да ме заплашват по един или друг начин, че портала ми не е лицензиран и съм нямал право да публикувам новини и да извършвам реклама. Тук идва съществената част на моята тема! Искам да попитам компетентните лица по въпросите свързани с лицензирането, има ли изобщо такъв закон и могат ли да ме съдят или навредят по друг начин? И ако има такъв закон, който ми забранява горепосочените дейности, каква е процедурата за лицензирането на един интернет портал?
С уважение: Димо Георгиев - Frik
- Дата и час: 10 Фев 2025, 18:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Лицензиране?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
По моето скромно мнение отговор на някои от въпросите,които Ви вълнуват можете да намерите в Закона за авторското прави и сродните му права.Обемист е като материя,но добре е да се запознаете,за да знаете и Вие правата и задълженията си
Успех !
Успех !
- gosho72
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|