- Дата и час: 05 Фев 2025, 05:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Поща
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
Уважаеми потребители,
Поради технически проблеми с пощенския сървър на ЛЕКС.БГ достъпът до тази услуга е временно ограничен. Екипът на портала работи по отстраняването на проблема и ще ви уведоми веднага след активирането на услугата.
Извиняваме се за причиненото неудобство.
Татяна Стефанова
--------------------------------
Административен директор
ЛЕКС.БГ АД
Поради технически проблеми с пощенския сървър на ЛЕКС.БГ достъпът до тази услуга е временно ограничен. Екипът на портала работи по отстраняването на проблема и ще ви уведоми веднага след активирането на услугата.
Извиняваме се за причиненото неудобство.
Татяна Стефанова
Административен директор
ЛЕКС.БГ АД
- tatiana.stefanova
- Site Admin
А стига ве, идвам си от отпуска и кво мислите, сядам на компютъра и искам да си проверя пощата......... и установявам че нямам такава - така си е - щом не мога да влезна, значи нямам такава - К`во става тук не мога да разбера - ОБЯСНЕТЕ МИ - ЩЕ ИМАМ ЛИ МЕЙЛ ИЛИ ДА СИ ПРАВЯ НОВ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ИНТЕЛИГЕНТНИ САЙТОВЕ.
- dimitrov_k
- Нов потребител
И аз имам въпросния праблем.Изписва ми че трябва да си направя нова поща.А дали писмата от старата ще ми се запазят, някой може ли да ми каже???
- d_mavrodieva
- Потребител
LEX - Поща
Здравейте,
Техническият проблем с пощенския сървър на LEX.BG е остранен и услугата е активирана за всички потребители на портала, като е запазена водената от тях до момента кореспонденция.
Моля, ако занапред възникнат подобни затруднения с достъпа до личните ви профили, не се колебайте да ни сигнализирате, за да ги отстраним своевременно.
С пожелание за успешна делова седмица:
Татяна Стефанова
Административен директор
ЛЕКС.БГ АД
Техническият проблем с пощенския сървър на LEX.BG е остранен и услугата е активирана за всички потребители на портала, като е запазена водената от тях до момента кореспонденция.
Моля, ако занапред възникнат подобни затруднения с достъпа до личните ви профили, не се колебайте да ни сигнализирате, за да ги отстраним своевременно.
С пожелание за успешна делова седмица:
Татяна Стефанова
Административен директор
ЛЕКС.БГ АД
- tatiana.stefanova
- Site Admin
До администратора
Не мога да вляза в пощата си от месеци. Вече сигнализирах, но отговор - никакъв. Изписва ми, че съм въвела грешно потребителско име или парола.
Има ли надежда да ползвам тази си кутия?
Има ли надежда да ползвам тази си кутия?
- krkamenova
- Младши потребител
До потребител "krkamenova"
Здравейте,
След извършената проверка от администратор на LEX.BG бе установено, че при попълване на регистрационната форма не сте спазили изискванията, на които трябва да отговарят потребителското име/паролата за достъп.
Повече информация-за това как да ползвате занапред услугата "Поща", с какво потребителско име/парола, Ви е изпратена на резервния имейл, попълнен от Вас при регистрация.
Татяна Стефанова
Административен директор
ЛЕКС.БГ АД
След извършената проверка от администратор на LEX.BG бе установено, че при попълване на регистрационната форма не сте спазили изискванията, на които трябва да отговарят потребителското име/паролата за достъп.
Повече информация-за това как да ползвате занапред услугата "Поща", с какво потребителско име/парола, Ви е изпратена на резервния имейл, попълнен от Вас при регистрация.
Татяна Стефанова
Административен директор
ЛЕКС.БГ АД
- tatiana.stefanova
- Site Admin
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|