начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

Как се пише писмо за намерение

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как се пише писмо за намерение

Мнениеот kovachev_ » 23 Юли 2006, 11:48

Здравейте.
Трябва да напиша писмо за намерение, но не знам как се пише.
Ако някой колега е писал, ще се радвам да ми помогне.
kovachev_
Младши потребител

Re: Как се пише писмо за намерение

Мнениеот donna » 23 Юли 2006, 12:21

kovachev_ написа:Здравейте.
Трябва да напиша писмо за намерение, но не знам как се пише.
Ако някой колега е писал, ще се радвам да ми помогне.

Първо за пред кого ти трябва ,няма утвърден образез ,адресира се до когото трябва , по кой въпрос и се описва какво смятате и как да го напарвиет,дата подпис .
Ако е за пред някоя институция и имат някакви специални изисквания обадете им се и ги питайте .
donna
Старши потребител

Мнениеот kovachev_ » 23 Юли 2006, 13:03

Благодаря.
Ако сте писали такова писмо и ако не Ви представлява трудност бихте ли ми го изпратили на kovachev_@abv.bg
kovachev_
Младши потребител

Мнениеот donna » 23 Юли 2006, 16:32

kovachev_ написа:Благодаря.
Ако сте писали такова писмо и ако не Ви представлява трудност бихте ли ми го изпратили на kovachev_@abv.bg

Де да знае човек за къде ти трябва ей ти един образец ,но не знам дали ще ти свърши някаква работа.

До

.................... - управител

“.....................................” ООД

гр. ............................

ПИСМО ЗА НАМЕРЕНИЯ

От: _______________________________________, в качеството си на _________________________ и представляващ “_______________________” ______ гр. _________, със седалище и адрес на управление гр. ___________, ул.”__________________” № _____, вписано с решение по ф.д. № _____/_______ г. на _______________________ съд, булстат ____________

Относно: Наемане (закупуване) на обект в “..........”, находящ се в гр. ....

Уважаеми г-н ................,

Във връзка с предварителните разговори, проведени с Ваши представители, и представяне от Ваша страна на изграждащият се “..........”, находящ се в гр. ................., с настоящото Ви уведомяваме, че желаем да наемем (закупим) обект(и) номер ______________ , находящ(и) се на _____________ етаж(и) в търговския център.

Обектът ще бъде използван за ________________________________________________.

В случай, че обектът е вече зает, като алтернатива бихме проявили интерес към

обект номер ____ , находящ се на ___________ етаж в търговския център или

обект номер ____ , находящ се на ___________ етаж в търговския център.

Съгласни сме да заплатим _______ месечни наемни вноски (цена) и възнаграждения за услуги при предварително обявените в офертните Ви документи, цена и условия и предложените ни от Вас договори.

Желаем да се запознаем подробно с текста, смисъла и значението на договора за наем, анексите към него и договора за услуги.

С уважение: ____________________________________

/__________________________________/

/печат/

Друг вариянт двете страни по някакъв проект да подпишат такова писмо ,вариянти разни ,случаи разни , или едната страна да предложи на другата и тя да го одобри ..........има друго оферта :lol: много ми наподобява на него/на писмото за намерение /,и си е същото де :lol: :lol: :lol:
donna
Старши потребител

Мнениеот kovachev_ » 23 Юли 2006, 17:37

Благодаря ти много.
Трябва ми за пред кмет на община. С него ще направя предложение да започнем преговори по даден въпрос.
kovachev_
Младши потребител

Мнениеот kovachev_ » 23 Юли 2006, 18:17

Ако има и други варианти, ще бъде много добре.
kovachev_
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ