начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

Отказ на директор на училище да издаде служебна бележка ???

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот donna » 27 Апр 2006, 16:01

pepka_m написа:НАКОЙ ДА Е УСЕТИЛ ТОКУ ЩО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ?

За сега сме само с наводнения :lol: :lol: :lol:
donna
Старши потребител

Мнениеот djemma » 27 Апр 2006, 16:02

pepka_m написа:НАКОЙ ДА Е УСЕТИЛ ТОКУ ЩО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ?

Не,ужас много ме е страх от земетресения. :oops:
djemma
Младши потребител

Мнениеот djemma » 27 Апр 2006, 16:07

donna написа:
djemma написа:Много благодаря, ще взема да искарам трето висше- май ми хареса правото. :D

Тая бележка май е била мощен стимул :lol: :lol: :lol: :lol: може трето право ,бе ти ще изкараш акъла на директорката недей така :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да, тази идиотка продължава да ме ядосва.В болнични уж,а непрекъснато е на телефона и говори или със заместника си или със счетоводителката. Май бая я хвърлих в джаза.Продължава да разпространява, че съм вдигнала луд скандал в социалното и затова ми взели документите,ама пак нямало да ми дадат детски, да не съм се надявала.
Сега трябва да изуча Кодекса на труда на изуст. Имала съм изпит по него, ама отдавна, от тогава има промени. Та само тя ли ще рови законите.

Донна искам да изкажа отново благодадрностите си към теб. Толкова кураж ми даде . Благодаря за помощта и подкрепата.
djemma
Младши потребител

Мнениеот donna » 27 Апр 2006, 16:09

:wink: Идеята за кодекса на труда е добра , като се върне от болнични може да стане на дневен ред
donna
Старши потребител

Мнениеот djemma » 27 Апр 2006, 16:12

Не се и съмнявам, че ще стане така. :D
djemma
Младши потребител

Мнениеот tvalchev » 28 Апр 2006, 10:48

Поздравления за успеха!

За жалост е пълно с такива директори-комплексари!

Наистина, се обаждай, за да окажем помощ, ако се наложи!
tvalchev
Младши потребител

Мнениеот djemma » 28 Апр 2006, 15:57

Благодаря за предложената помощ.Секретарката излиза в отпуска от 2 май и счетоводителката и е казала "Ти понеже ще излизаш е отпуск, виж там ...а такова..остави от онези бележки, че може да дойде някой родител"

Май се осъзнаха, че не колят и бесят те в тази държава. :D

А иначе колкото до моята работа- имам си необходимото образование,компютърна грамотност,за която се тръби последно време, че учителите трябва да притежават. Гледам си работата съвестно. Но като знам заядливия характер и желанието на директорката на всяка цена да е над всички , та затова си мисля, че започне да мепреследва и тормози психически. Преди няколко години имаше жалба срещу нея от целия колектив за психически тормоз на работното място. Но тя стана по-кротка и от писенце, та проверката, която ни изпратиха прерастна в проверка за нас. Проверяваха ни комплексно цял месец и накрая ние излязохме некадърните,а не тя. Тя ходеше щастлива и с високо вдигната глава-ето на, така ви се пада, ще се жалвате. Тази е със страшен късмет и връзки. Но отношението и към персонала е като към изтривалки, иначе ни говори винаги и задължително на вие на всички колеги. :shock: и ни прави луди.
djemma
Младши потребител

кое е това училище?

Мнениеот pepka_m » 28 Апр 2006, 17:03

djemma, моля те напиши кое е това училище, да знам да не си записвам там детето докато е тая директорка :?
pepka_m
Младши потребител

Мнениеот djemma » 28 Апр 2006, 20:10

Абе не мога да ти кажа, че и аз работя там, а по КТ не мога да разпространявам уронваща престижа информация за директорката и училището. Ама ще кажа, че е професионална гимназия в Балчик, а там има само една такава. Хе-хе. А директорката да ходи да коказва,че пиша тук точно аз. :lol:
djemma
Младши потребител

Мнениеот donna » 28 Апр 2006, 20:28

djemma написа:Абе не мога да ти кажа, че и аз работя там, а по КТ не мога да разпространявам уронваща престижа информация за директорката и училището. Ама ще кажа, че е професионална гимназия в Балчик, а там има само една такава. Хе-хе. А директорката да ходи да коказва,че пиша тук точно аз. :lol:

Ех като каза Балчик ,аз там ежегодно гона едно тате по чл.183 от НК ,че не си плаща издръжка ........., а инък хубаво градче , пък татето бивш полицай ...ама стига толкова , то тая директорка да не е от преселците от Румънско в това градче има такива :lol:
donna
Старши потребител

Мнениеот djemma » 29 Апр 2006, 14:19

Ами май доколкото знам някъде от вътрешността на страната са дошли родителите и. А тя е от Добрич, пътува .Сигурно защото в Балчик няма кадърни хора за директори, та са намерили най-кадърната от Добрич.
djemma
Младши потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ