начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

Наредба за регистрация на земеделските производители

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Наредба за регистрация на земеделските производители

Мнениеот amoira » 01 Мар 2006, 23:46

много ви моля ако някой знае от къде мога да си изтегля така наречената Наредба за регистрация на земеделските производители само че не си спомням номер 28 ли беше за съжаление не си спомням много ми трябва но от сайта на министерството на земделието и горите не можах да я открия. ще помогнете ли плс? :roll:
amoira
Нов потребител

za naredbata

Мнениеот amoira » 03 Мар 2006, 15:08

Никои не ми отговаря може би защото не писах на кирилца ;) ами ще опитам пак наредбата е била номер 3 за регистрация на земеделските производители, а наредба номер49 за поддържане картата на възстановената собственост и двете много ми трябват но нямам апис или сиела незнам как да ги открия моля помогнете :(
amoira
Нов потребител

Мнениеот dora » 03 Апр 2006, 20:32

Наредба №3 ще намерите на следния адрес:
http://odzg-pazardjik.hit.bg/nsprzp.doc

НАРЕДБА № 3 от 29.01.1999 г. за създаване и поддържане на регистър на земеделските производители
dora
Младши потребител

Мнениеот dora » 03 Апр 2006, 20:37

http://odzg-pazardjik.hit.bg/npkvs.doc

НАРЕДБА № 49 от 5.11.2004 г. за поддържане на картата на възстановената собственост
dora
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ