- Дата и час: 05 Фев 2025, 01:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
устав на ЮЛНЦ в частна полза
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
устав на ЮЛНЦ в частна полза
може ли някой от вас колеги да ми даде примерен устав на фаил или да ме насочи къде да търся?
- urista
- Младши потребител
Има едно книжле на Издателство "Сиела" - "Как да регистрираме юридическо лице с нестопанска цел" - там всичко си пише, а има и образци.
- bozhilova
- Младши потребител
W neta sushto ima mnogo. Edin sait daze dawashe wsi4ki dokumenti koito triabwa da se podgotwiat ot u4reditelite bez nqkolko dokumenta ot drugi institucii.
Ne e slozno, no ne i prosta rabota. advokatite vurshat dosta rabota, koiato e strashno dosadna.
4ao i uspeh
Ne e slozno, no ne i prosta rabota. advokatite vurshat dosta rabota, koiato e strashno dosadna.
4ao i uspeh
- _sumoto_
- Нов потребител
iskam i az
може ли да пратите и на мен. e-mail: a_kostadinov@lex.bg
- a_kostadinov
- Младши потребител
urista@mail.bg
urista@mail.bg mi e maila!Mnogo blagodarq!
- urista
- Младши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|