начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

копие от договор за поръчителство в 5- дневен срок

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

копие от договор за поръчителство в 5- дневен срок

Мнениеот kolega » 23 Фев 2006, 13:55

според вас отговоря ли на правните норми клаузата, че трябва да се поиска копие от договор за поръчителство в 5- дневен срок от неговото подписване, в против случаи се губи това право и не може да се получи копието? Моля Ви отговорете ми - много е важно
kolega
Младши потребител

Мнениеот nikoy » 23 Фев 2006, 14:19

За пръв път чувам за съществуването на подобна клауза.Получаването на копие е напълно възможно и то по всяко време.
nikoy
Потребител

Мнениеот kolega » 23 Фев 2006, 14:36

и аз съм на това мнение, но е факт и сега не искат да ме предоставят копието от договора. Как да постъпя според Вас?
kolega
Младши потребител

Мнениеот nikoy » 23 Фев 2006, 14:46

Ако има заведено дело може да поискате от съда да задължи банката или страната да го представи.За друго не се сещам.
nikoy
Потребител

Мнениеот nezret » 23 Фев 2006, 15:57

Съгласен съм с колегата. Само по съдебен ред направено като доказателствено искане или искане за издаване на съдебно удостоверение.
nezret
Потребител

Назад към Взаимопомощ