начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

Спешно - прекараха ме със самолетни билети

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Спешно - прекараха ме със самолетни билети

Мнениеот Милен » 16 Фев 2006, 20:20

Хора помощ!

Става дума за поредната пирамида. Уж млада и надеждна компания! Купих си билет по Интернет, на който пише само кога и откъде заминавам. Уви полет няма да има по думите на ужилени. Ходих и в офиса на компанията, но оказва се, че измамниците вече ги няма. И на мейли не отговарят. Какво да правя? Със сигурност има и други пострадали, как да ги издиря? Мога ли да съдя тези мошеници? ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ!!! БЛАГОДАРЯ!!!
Милен

Мнениеот КРЪСТНИКЪТ » 16 Фев 2006, 20:44

ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА.
КРЪСТНИКЪТ

Мнениеот Милен » 16 Фев 2006, 21:32

А как да си върна парите?
Милен

Мнениеот Гост » 16 Фев 2006, 21:34

Може да пишете и директно до районна прокуратура, като изложите най-пълно и подробно обстоятелствата по случая, вкл. адреса на сайта в интернет, местонахождението на офиса, както и посочите евентуални други лица /пострадали, свидетели/, които могат да подкрепят твърденията Ви. Може да направите справка в регистър Булстат, в "Делфи" или в съда относно регистрацията на въпросната организация /ако разполагате с достатъчно данни за нея - като начало е достатъчно и точното фирмено наименование/.
Гост

Мнениеот Милен » 16 Фев 2006, 21:57

Мерси много! Ще пробвам така. Ако Ви хрумне нещо друго, с което да си обезпеча връщането на парите, много ще съм благодарен! :D
Милен

Мнениеот Гост » 17 Фев 2006, 18:36

Мисля, че не сте единствения измамен от фирма за продажба на самолетни билети. В новините на dir.bg /момента/ са обявени телефони на които да се обаждат пострадали от измамата със самолетгни билети граждани: 02 982273607 и 02 982 00 73 - телефоните са на Първо РПУ София. Дано да съм Ви била полезна с тази информация.
Гост

Мнениеот Милен » 17 Фев 2006, 21:03

Много Ви благодаря. Току що гледах и аз репортаж по Нова телевизия. Сега мога да кажа и името на измамниците Easyfly Bulgaria с управител Матиас Поланске. Така че, срещнете ли това име, бъдете внимателни.
Мерси още веднъж! :)
Милен

Назад към Взаимопомощ