начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

Закупуване на общо помещение във вход.....??

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Закупуване на общо помещение във вход.....??

Мнениеот Heat » 20 Яну 2006, 11:09

Здравейте !
От няколко дни ме напъва идеята да купя общото помещение в нашия вход, което е до нашия апартамент, врата до врата и с обща стена. В блока всички 23 семейства са собственици, с нот. актове или договори за пок-прод, и съответно са собственици на идеална част от общото помещение.
Възможна ли е на практика такава покупка и трябва ли да сключа 22 отделни договора с всеки един собственик, или има някакъв друг, по-лесен начин ?? Моля, светнете ме....
Благодаря !
Heat

ре

Мнениеот дундаки » 20 Яну 2006, 12:07

и аз се интересувам ,защото искам да купя едно мазе.знам че ако го владееш 10 години ти се издава някакъв документ за собственост , но дали е вярно и дали е в сила още не знам.ще питам в общината защото и те имат части от сградата и юрист също!!!
дундаки

ре

и аз се интересувам ,защото искам да купя едно мазе.знам че ако го владееш 10 години ти се издава някакъв документ за собственост , но дали е вярно и дали е в сила още не знам.ще питам в общината защото и те имат части от сградата и юрист също!!!
дундаки

ре

дундаки

Назад към Взаимопомощ