начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

осигуровки

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

осигуровки

Мнениеот м » 16 Яну 2006, 18:43

Здравейте , имам един въпрос относно осигуряването. Адвокат съм от няколко месеца и все още не съм внасяла никакви осигуровки. В момента съм бременна и трябва да започна да си ги внасям за да мога да ползвам болнични . Въпросът ми е по кой параграф трябва да си внеса ДОО защото ми казаха за осигуряване на свободни професии но само за пенсия -26% , а над него има един за осигуряване за пенсия и майчиство и т.н.- 29%. Моля който се е осигурявал да ми помогне ! Благодаря предварително !
м

Мнениеот Гост » 17 Яну 2006, 12:35

:oops:
Гост

Назад към Взаимопомощ