начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

Zemedelska zemia

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Zemedelska zemia

Мнениеот rumen » 13 Яну 2006, 00:06

Sobstvenik sam na imot koito sled pokukata mi e izklyuchen ot regulacia. Imam NA za sobstvenost no sega mi kazvat che toi se vodel zemedelska zemia. Imota sam go kupil prez 62 god-zastroen. Vinagi moeto semeistvo go e polzvalo i nikoga ne e vklyuchvan v TKZS ili tem podobni strukturi. Kakvo da pravia sega. Da podam zaiavlenie v PK za vaztanoviavane na sobstvenosta...no kakvo ste mi vaztanoviavat kato nisto ne sa mi vzimali ili pak da vodia delo srestu tiah za ustanoviavane na sobstvenostta..Tehnichkata na seloto mi kaza che ako ne predpriema nisto to imota mi ste stane obstinska sobstvenost...
Molia pomognete, kato mi dadete savet kakvo da pravia.
rumen

Мнениеот pinkopanter » 13 Яну 2006, 00:18

Не се притеснявайте това, че имота се води земеделска земя не означава, че не може да имате нотариален акт за него. Ако пък владеете имота повече от 10 г. сте придобили собствеността по давност дори и вашия нотариален акт да бъде оборен. Но най - добре да се обърнете към някой адвокат за по-сигурно.
pinkopanter
Потребител

Мнениеот steli_na » 13 Яну 2006, 11:50

Не е като да няма повод за притеснения. За да не се повтарям виж http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=13206&start=0
steli_na
Потребител

Назад към Взаимопомощ